reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Da rade na kurtkę zimową. Ja nie mam wkładki dla niemowlaka i skorzystałam z netowego patentu i mu włożyłam pod pupę ręcznik wałek i zdaje egzamin. Biodra w dobrej pozycji i plecki tez. Nosiłam dziś małego w kombinezon ie i było spoko ale nosiłam bez ręcznika i stękal trochę ale jutro sprawdzę z ręcznikiem. Bombowe się nosi. Fajnie leży i kręgosłup nie boli. Naprawdę udany zakup. Od 5.5 do 20 kg. Kapturek może trzymać gowke jak się kiwa jak mojemu bejbe ale też służyć jako po prostu kaptur :)

dqpr3e5eajl6ksyw.png

reklama
Witam Was Wszystkie:) Czy można się przyłączyć do Waszego grona?
Witaj:) staraczka czy ciężarna?

Ania dzieci rozrabiają i będą rozrabiały tym bardziej chłopcy. Kochana Ty się ich gadaniem nie przejmuj. Rozrabia źle, a jakby siedział cicho pod ścianą to by mówiły że coś z nim nie tak. Chłopak się rozwija to i szaleje. A może poznaj mamę ulubionego kolegi synka żeby mlody mogł się z nim bawić czasem?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Oki, to zdawaj relacje na biezaco, moze tez sie skusze za jakis czas :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ania ja też bym się nie przejmowala. Może ladna jesteś i masz fajne dzieci i zazdrości. Wiadomo, że nie powinien rozrabiac ale bez przesady.

dqpr3e5eajl6ksyw.png

reklama
Do góry