Dzieki Tylko trzymaj mocno te kciukiWitaj Mfifi to trzymam kciuki żeby to forum przyniosło wam szczęście ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki Tylko trzymaj mocno te kciukiWitaj Mfifi to trzymam kciuki żeby to forum przyniosło wam szczęście ☺
Bardzo bym chciała aby ta końcówka była owocna. Prezent na Gwazdora nic wiecej nie chceBedziemy mocno trzymaly. Poczatek tego roku byl bardzo owocny to moze i koncowka bedzie :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Hahaha kochana one o Korczaku chyba nie slyszaly tak samo jak o "Dziadku" i innych .Teraz już jego podejścia nikt nie stosuje, mało kto idzie na przedszkolanke z powołania, a Korczak kochał dzieci...Jestem pedagogiem, i szczerze strasznie mnie wkurzają Panie przedszkolanki czy inne nauczycielki. Ich podejście do dziecka jest co najmniej karygodne, nie zdawały sobie sprawy, że dzieci są różne i czasem trzeba sie pochylić nad konkretnym dzieckiem, puść jej salwę o powołaniu nauczyciela i podejściu Korczakowskim.
U nas było kilka rozmów ale obyło się bez buntuGratuluję decyzji o staraniach [emoji4]
U nas będzie trzecie i trochę musiałam M namawiać na starania [emoji3]
Trzymaj z całej siły bo jakaś symetria musi byćLeeleeth no niezła gromadka Podziwiam naprawdę. To co teraz trzymamy kciuki za dziewczynkę
A w jakim wieku masz dzieciaki?Trzymaj z całej siły bo jakaś symetria musi być