reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde India podziwiam bo ja nie daje rady budżetu ustalać. Wkurza mnie to.

Viola całe szczęście, że Amelka wporzo :)

Ja dieta na całego. Byłam na spacerze i zjadlam obiad. Poprawilam śliwka :) najgorzej, że mąż zapomniał o wodzie :/ mam mało.

Kurde nie kuscie tym smykiem !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja zamowiłam:) pajaca dla synka kolezanki tez Ignacy ma na imie:)

Dla Magdy body na święta z reniferkiem i rajstopki w serduszka

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kulka ja w ogóle nie mam wody! Wypiłem dziś 1,5 butelki ale zaraz Z podjedzie i kupi.

Jestem tak wzdeta aż wzięłam nospe bo aż mnie wszystko bolało. Zaraz zacznę pierdzenie hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No i mam wyniki morfologia spoko te limfocyty jak zwykle podwyższone Ja tak od początku mam. Za to w moczu bakterie i posiew zrobię Mam nadzieję ze do wizyty będzie wynik

hej dziewczyny :) nie miałam weny ostatnio żeby pisać ale was czytam na bieżąco ;)

dorcia oby ci juz te mdłości przeszły. ...

aaa kto dał cynka o smyku? dziękuję :D
zamówiłam po kilka bluzek dla młodej i małego i dwa 3paki body z krotkim i piżamke dla młodej za cale 9zl[emoji14]a wydałam mniej niz 150zl :) takie zakupy lubie :) żałuję że body z dlugim nie wzięłam i pajacykow kilku... no ale poszło :) chyba ze zaraz sie wyloguje i wezmę na anonima bo teraz jak jesyem zalogowana to juz mi nie nalicza rabatu[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

hej.
jejku cos mi przeskoczylo w krzyzu i ledwo chodze. nie moge nogi od podlogi oderwac i ide szurajac. M musial pomoc mi przy kapieli....
a z tych lepszych rzeczy dzisiaj to ugotowalam zajebista grochowke dzis [emoji5] 4 razy ja jadlam. miala byc na jutro ale pol gara 6 litrowego sama zjadlam [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
dora to dobrze ze wyniki z morfo dobre sa. a z moczu to mialam tez ciagle cos... bralam caly czas zuravit i mialam spokoj.
do kiedy jest ta promocja w smyku?

Ja też zaszalałam w smyku :) Nie dość ,że fajne promocje to jeszcze darmowa dostawa. Mała MI darmowa dostawa tylko dziś a promocje to szczerze mówiąc nie wiem do kiedy.
Ja już po kolacji idę na 7 na ten test. Chciałabym już być po. No nic jakoś dam radę :)
Życiowa chyba Ania dała cynk o promocji w smyku :) Dziękujemy Aniu :)

reklama
Ja też zaszalałam w smyku :) Nie dość ,że fajne promocje to jeszcze darmowa dostawa. Mała MI darmowa dostawa tylko dziś a promocje to szczerze mówiąc nie wiem do kiedy.
Ja już po kolacji idę na 7 na ten test. Chciałabym już być po. No nic jakoś dam radę :)
Życiowa chyba Ania dała cynk o promocji w smyku :) Dziękujemy Aniu :)
Do 6 promocja chyba

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry