reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde India podziwiam bo ja nie daje rady budżetu ustalać. Wkurza mnie to.

Viola całe szczęście, że Amelka wporzo :)

Ja dieta na całego. Byłam na spacerze i zjadlam obiad. Poprawilam śliwka :) najgorzej, że mąż zapomniał o wodzie :/ mam mało.

Kurde nie kuscie tym smykiem !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I ja zamowiłam:) pajaca dla synka kolezanki tez Ignacy ma na imie:)

Dla Magdy body na święta z reniferkiem i rajstopki w serduszka

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kulka ja w ogóle nie mam wody! Wypiłem dziś 1,5 butelki ale zaraz Z podjedzie i kupi.

Jestem tak wzdeta aż wzięłam nospe bo aż mnie wszystko bolało. Zaraz zacznę pierdzenie hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No i mam wyniki morfologia spoko te limfocyty jak zwykle podwyższone Ja tak od początku mam. Za to w moczu bakterie i posiew zrobię Mam nadzieję ze do wizyty będzie wynik

hej dziewczyny :) nie miałam weny ostatnio żeby pisać ale was czytam na bieżąco ;)

dorcia oby ci juz te mdłości przeszły. ...

aaa kto dał cynka o smyku? dziękuję :D
zamówiłam po kilka bluzek dla młodej i małego i dwa 3paki body z krotkim i piżamke dla młodej za cale 9zl[emoji14]a wydałam mniej niz 150zl :) takie zakupy lubie :) żałuję że body z dlugim nie wzięłam i pajacykow kilku... no ale poszło :) chyba ze zaraz sie wyloguje i wezmę na anonima bo teraz jak jesyem zalogowana to juz mi nie nalicza rabatu[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

hej.
jejku cos mi przeskoczylo w krzyzu i ledwo chodze. nie moge nogi od podlogi oderwac i ide szurajac. M musial pomoc mi przy kapieli....
a z tych lepszych rzeczy dzisiaj to ugotowalam zajebista grochowke dzis [emoji5] 4 razy ja jadlam. miala byc na jutro ale pol gara 6 litrowego sama zjadlam [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
dora to dobrze ze wyniki z morfo dobre sa. a z moczu to mialam tez ciagle cos... bralam caly czas zuravit i mialam spokoj.
do kiedy jest ta promocja w smyku?

Ja też zaszalałam w smyku :) Nie dość ,że fajne promocje to jeszcze darmowa dostawa. Mała MI darmowa dostawa tylko dziś a promocje to szczerze mówiąc nie wiem do kiedy.
Ja już po kolacji idę na 7 na ten test. Chciałabym już być po. No nic jakoś dam radę :)
Życiowa chyba Ania dała cynk o promocji w smyku :) Dziękujemy Aniu :)

reklama
Ja też zaszalałam w smyku :) Nie dość ,że fajne promocje to jeszcze darmowa dostawa. Mała MI darmowa dostawa tylko dziś a promocje to szczerze mówiąc nie wiem do kiedy.
Ja już po kolacji idę na 7 na ten test. Chciałabym już być po. No nic jakoś dam radę :)
Życiowa chyba Ania dała cynk o promocji w smyku :) Dziękujemy Aniu :)
Do 6 promocja chyba

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry