reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej.
A moja Amelka ma katar [emoji20] zarazila sie od mlodego. Zaraz frida pojdzie w ruch bo sie biedulka meczy. Dzis przychodzi polozna, zobaczę co ona mi powie. Jeszcze sie okaze ze nasza pierwsza wizyta w ośrodku nie bedzie patronażowa tylko z powodu choroby...

India juz dwa tyg cwiczysz?? Ja pamiętam jak mowilas ze zaczynasz jakby to bylo kilka dni temu.

Ola fajne wyliczenia, dzis położna zwazy mi małą to ciekawe ile u nas wyjdzie. A Ty sie do tego stosujesz??

Anka haha ale połączenie! :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Violka -stosuje , i dobrze jest tą metoda , nie przejedzona i nie głodna jak narazie jest ok :-)
Aha polecam wam aplikacje jest po polsku stosowałam ją w ciazy i teraz , zapisuje sie posiłki , kupki , spanie , i wizyty ;-) HAPPY BABY
1480407544-c5lpuw.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Dzień dobry.
Moja wstała kichajaca a u nas to oznacza gila. Zapodalam jej coś z naturalnych syropow i się zobaczy.

Dziś stwierdziłam że muszę sobie kupić nowe kozaki jakieś takie luźne a że dziś na stronie czasnabuty.pl jest darmowa wysyłka to zamówiłam sobie a'la emu żeby było łatwo zakładać bo w obecne buty muszę się wciskać.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, ja uzywam tej aplikacji, ale nie zapisuje snu dziecka.Pieluchy tez zdarza mi sie pomijac,ale do karmienia super.
W ciazy tez uzywalam tej apki

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja zamówiłam spodnie z 70 na 35 zł :)
W styczniu kupiłam tosi kurtkę na stronie smyka za 40zl ze 150zl i w tym roku też będę polować :)
Ja to czekam na wyprzedaże w Reserved :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry