reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa to dobrze że u was jakoś leci.
Mała Mi lipa z tym twoim kręgosłupem, Poleż sobie no bo w sumie nic innego nie można zrobić.
Ja jem żurawinę taką suszoną. Czułam że coś będzie nie tak z tym moczem bo od wczoraj mnie plecy tak jak nerki bolą i problem z oddawaniem moczu i jeszcze kurcze pić nie mogę a tu trzeba dużo.
Chociaż nie chcę zapeszać, ale tak się złożyło że mi się nospa skończyła. Myślałam ze mam jeszcze opakowanie. Nie miał mi kto dziś kupić i od wczoraj wieczorem nie brałam i lepiej się czuje. Obawiam się ze może ona mi żołądek podrażniła dodatkowo.

reklama
U nas od kilku dni kiepskie koncowki nocy. Mala budzi sie dwa razy i po 24 jak wypije to zasypia od razu a drugi raz nie moze zasnac i dzis np od 5 jak wstala do 8 to nie zasnela... i w sumie do teraz nie spi... w międzyczasie wypils po 8 mm i myślałam ze zasnie a tu nic. Teraz lezy w foteliku i ziewa na potege ale zasnac nie moze. Ja nie wiem. Ja potem musze wstac o 7 z Filipem wiec jak ona nie spi od tej 4-5 to tak srednio.

Życiowa dobrze że u was dobrze :-)

MalaMi biedulka [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Milego ogladania [emoji319][emoji319][emoji319][emoji319][emoji38][emoji38][emoji38][emoji7][emoji7][emoji7][emoji322][emoji322][emoji322]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Mnie sie podoba reklama volkswagena z dzieciakiem przebranym za vadera :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry