reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to wydałam tyle kasę w tym miesiącu na Tosie że jak Z sprawdzi to mnie opier.... Muszę poczekać na wypłatę :)

Jak na złość w grudniu mamy OC samochodu, prąd i musimy kupić węgiel.... A do tego zastrzyki i inne leki. Masakra

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak jakies ciekawe wyprzedaze gdzieś beda to dawajcie znać :-)

My po wizycie patronazowej bo akurat dzwoniła pediatra ze mozzemy byc dzis o 11. Stwierdziła ze Amelka nie ma kataru, ze wszystko ladne czyste ale dala nam jakis isonasin septo za zakraplania do noska. Mala przybrala.znow 300g przez tydzień wiec juz wazy 3320 :-) i ogólnie wszystko ok.

Szczepienie akurat na swieta 21.12 i najgorsze jest to ze do wyboru mamy albo 6w1 albo refundowane bo 5w1 wycofali z rynku. Musimy pomyśleć

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Ola aplikacja fajna Happy baby, tez ja w ciazy miałam ale odinstalowalam. Muszę znów ściągnąć.

Ja dla malej narazie nic nie kupuje bo musi podorastac do tych ciuszkow co mamy :-)

Ewentualnie cos filipowi bym wyczaila

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kasia Marysia to wpisz ; ciaza i narodziny napewno ci wyskoczy happy baby bo jest i na iPhone i na android

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Oj Kulka, mniam mniam :-)

Ada nosi i 56 i niektore 62, mysle, ze jeszcze dlugo 68 nie wlozymy.

Zamowilam Radkowi dwie pizamy,golfoszalik, kalesony i t-shirt :-)
Anka, ja tez czesto plyne z kasa na dzieciaki :-) ale to ja ustalam miesieczny budzet i wydatki, wiec ze wszystkiego moge sie wybronic ;-)

Viola, dobrze, ze Amelka jednak nie ma.kataru :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry