reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India - jak pierwszy raz wykąpalas ? Nie rozumie ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Zjadłam miskę śledzi z cebula i z czosnkiem a po tym 8 mandarynek... I nawet smakowało hehehe

Najlepiej odchudzać się z kimś. Ja przeważnie odchudzam się z koleżanką z którą na codzień się nie widujemy ale ona zawsze miała obsesję na punkcie swojej wagi mimo że wygląda ok. I jak tak się razem wspieralysmy, opieprzalysmy, wazylysmy a czasem i plakalysmy to było dużo łatwiej

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki teraz mi sie przypomniało , mam pytanie bo chce wiedzieć czy w Polsce tez tak liczą , a wiec moj pediatra powiedział ze dziecko w stosunku do wagi ma wypić taka ilość mleka , a liczą to tak : np jeśli dziecko wazy 3,250kg to ( 325+250 = 575 i to sa ml jakie dziennie ma wypić podzielone przez ilość karmien czyli 575 podzielone przez np 6 posiłków daje daje 95ml i tyle ma wypić .
Moja wazy 6kg czyli 600+250 =850ml dziennie podzielone na 5 posiłków =170ml jeden posiłek . Taka ciekawostka :-)

3i49df9heg1j6ks9.png

Ania fajna mieszanka. Ja ostatnio pomieszałam śledzie z grejfrutem ale nie wspominam tego za dobrze :p
Idę jutro na ten test glukozy. Trochę się boję ale każdy to przechodzi więc przejdę i ja :p Czy to prawda,że na 12 godzin przed nie można nic już jeść?

Ee tam, ja tak myslalam i nic nie jadlam. Rzygalam dalej niz widzialam. Zjedz lekka kolacje ok 22-23 i mozesz ok 7-8 robic badanko.

Ola Magda mi przy kp nie mowia ile powinna jesc, wazne zeby przybierala.

India juz 2 tyg??[emoji33] Kiedy to minelo?

Ania noo smaki masz :)

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kasia- masz byc naczczo ale kolacje mogas zjeść ...
Ja juz na nogach , jest 6h50 maż sie zbiera do pracy mała jescze śpi , powinna zaraz sie obudzić , śpi od 22h .
Dziś mam luźny dzien , poprasuję , zrobie jakieś żarcie na 2 dni i pójdziemy na spacer .
Dziendobry dziewczynki [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji301]️[emoji301]️[emoji301]️[emoji940][emoji940][emoji940][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji514][emoji514][emoji514][emoji371][emoji371][emoji371][emoji521][emoji521][emoji521][emoji4][emoji4][emoji4][emoji8][emoji8][emoji8]

3i49df9heg1j6ks9.png

Dzien dobry i ja. Testuje noce bez tulika - efekt? Nie pospalam, musze tylko sprawdzic czy to przypadek czy jednak ten otulacz pomaga

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
No Marysiu, zlecialo i ja widze poprawe wydajnosci swojej jak robie cwiczenia. Moge wiecej i szybciej :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry