reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój chrzesniak bardzo lubił swój bujaczek Jak był mały to bez bujaczka nie zasnął . Wszędzie musieli go ze sobą wozić. A jak był większy już chodził to i tak sam się do bujaczka lądował i drzemkę sobie robił .

reklama
A co do kupek Milenki To ja ekspertem nie jestem ale tak sobie myślę że Chyba ważne też jaka konsystencja i kolor.

Jejku mam na szafce z drugiej strony lozka kanapkę z pomidorem bo nie zjadłam na kolację i zapomnialam wyniesc do kuchni i tak mi śmierdzi że muszę wstać i wynieść bo nie wytrzymam...
Znów mega mdłości i wymioty i znów kg w dół... Nic nie działa migdały ble imbir ostatnio też Chrupki kukurydziane śmierdzą. Wody pic nie moge bo mi nie dobrze. Ostatnio się śmiałam do męża ze było lepiej jak miałam katar bo wech przytlumiony był.

Dora, jak Ty sie biedulu meczysz. Bardzo wspolczuje. Moze sucharki jedz i banana

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dora biedulko masz tak jak jak mdlosci masakra :-(((
Ja pije kawę , mały koło mnie śniadanko , mała jeszcze śpi , dziś sie o 5h obudziła chyba sobie zmianę czasu strzeliła bo zawsze jest to 6h , i kupę tez strzeliła o 5h , zjadła i śpi do teraz ... wczoraj do tego była taka jakaś rozdrażniona cały wieczor :-/

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Madzia wszystko ok, P mieszka z Nami:)
Cieszę się że u Ciebie też wszystko dobrze, najwazniejsze że jesteś szczęśliwa. Dzidzi się pewnie pojawi kiedy nie bedziesz się spodziewała:)

OlaMagda a jaki koloor kupek?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

KasiaMarysa- żółte takie ale wczoraj to ich było z 5 , nie za duzo za kazdym razem i troche rzadkie , a normalnie od urodzenia robi mi 2 dziennie góra 3

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

reklama
Do góry