reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia na pleckach lezy jak sie sama zsunie albo w lezaczku czy jak się z nią bawie. Nie moge jej kłaść do spania na noc na plecach, bo duzo ulewa pomimo klina.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Viola dzięki. Ja mam canpol i nie ma tam temperatury do ustawienia... zobaczymy dzisiaj będę robiła kolejne podejście :) a zaczęłam chustowac malucha. Nie lubi [emoji14] ale spróbuję dziś z nim iść na spacer to może będzie się jarac :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Viola dzięki. Ja mam canpol i nie ma tam temperatury do ustawienia... zobaczymy dzisiaj będę robiła kolejne podejście :) a zaczęłam chustowac malucha. Nie lubi [emoji14] ale spróbuję dziś z nim iść na spacer to może będzie się jarac :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie i dlatego nie kupiłam canpola bo czytałam opinie że tam nie idzie tak ustawić żeby temperatura była cały czas podtrzymywana. ale spróbuj pokombinować na jakim poziomie ją ustawić i tak zostaw.

no bo ten canpol ogolnie fajny, moja pierwsza myśl była że go chce. ja jak wstawię butelkę do zimnego podgrzewacza to musze tak 10-15 min poczekać aby sie nagrzała (ale my narazie 60ml pijemy :) )

no to podkręć trochę pokrętło i zostaw tak ustawione,. wstaw butelkę na następne karmienie i zobaczysz czy utrzyma temperature :)

Nieee, już nie ściągam. we wtorek oddalam elektryczny laktator położnej już a moim ręcznym nic nie mogłam uciągnąć. a moje piersi jakby mleka nie miały, nic z nich nie leci od tego czasu

reklama
India muszę spróbować sucharów, w sumie to nawet nie mam w domu. Położna w szpitalu mówiła żeby chrupki kukurydziane jeść bo one jakoś kwasy żołądkowe wchłaniają I nawet na początku się udawało i właśnie na noc koło łóżka je miałam.
Kasia Marysia teraz to chleb z masłem i tik taki miętowe mogę jeść :) Staram się jeść zupy na obiad takie warzywne i zawsze te parę łyżek zostanie.
Viola masz rację dla maluszka trzeba się przemęczyć Jak widać nie ja pierwsza i nie ostatnia...
Szkoda mi mojej mamy bo już nie wie co mi na obiad przynosić a ja tez nie chce jej obciążać. Śmiała się że może mi się zmieni i w drugiej połowie nadrobię.

Do góry