KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Olamagda hymm poobserwuj. U mnie za malo kup, u Ciebie za duzo..
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe ja znow jestem zwolennikiem podgrzewacza [emoji1] chyba ze trzeba na szybko to do butli i podgrzewam. A tak zawsze po karmieniu myje butle, leje wode i znow do podgrzewacza. I tak na okrągło [emoji6] i spokoj.Ja używam bujaczka, miałam kupić huśtawke, Le one są do 9 kg wiec zwyczajnie mi się nie opłaca bo Igi ma 7.5 w tej chwili wiec to byłby bezsens. Bujak jest ok. Igi nie płacze prawie nigdy ( właśnie była awantura o mleko za długo musiał czekać na wodę aż się ugotuje, a ze całe noce przesypia nie zrobiłam do termosu; )) wiec nie potrzebny wydatek bym miała.
W ogóle mam podgrzewacz ale mam wrażenie , że podgrzewane dłużej trwa niż woda gotowana w czajniku.
OlaMagda dużo kup bo może na raty się wypróżnia ? Ole robiła na dobę do tej pory?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom