reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dorcia ale jak pod głowę ??
Ja z tą poduszka spałam cała ciaze ale miedzy nogami ją miałam bardzo pomaga i bardzo wygodna jak brzuchol rośnie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Link do: Super Mami "C" Poduszka dla kobiet w ciąży - Omedika.pl

Ta górna część mi przeszkadza , bo ja normalnie śpię na płasko prawie. Tak bardzo musiałam się a kulkę zwinąć do spania żeby to mnie objęło jak ta pania.

reklama
Nuska ja nie wiem ile wtedy ale w 34 2700 g . Fajnie, że już jesteś obkupiona :D

KasiaMarysia no to jak to nie chcesz a bez lecicie ;D

Kasiu super bobas :*

Ja na spacerze, pogoda super!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To my od września i też perspektywa nie wesoła. Ja to nawet cenzurę sobie w filmach wprowadzam coby sobie ochoty nie robić. W książkach jak czytam to omijam pikantne szczegóły. Kurcze nawet w kryminałach są opisane momenty ;) Same bajki oglądam :)

Kasia 2310 same cukiereczki Piękny widoczek.
Ja miałam 2d i są mega niewyraźne zdjęcia a na monitorze było ładniej widać.

KasiaMarysia tak, przez allegro kupowałam, tylko tak jak pisałam ja kupiłam troszkę cieplejsze z wypełnieniem chyba za 40-45 zł ;) taki wzór ;D
20161122_134136.jpg
dora032 ja mam poduchę w kształcie bumeranga bym powiedziała i jest rewelacja ;p od kiedy z nią śpię nie bolą mnie aż tak plecy, a dałam za nią chyba 50 zł na allegro ;)
Anka_32 ja praktycznie cały pierwszy trymestr nic przez te plamienie i luteine, później się bałam mimo wszystko, a teraz to już ciężko hehe ;p ale jak to mój gin powiedział "są inne sposoby na rozluźnienie męża" ;p

Załączniki

• 20161122_134136.jpg
    20161122_134136.jpg
    1 000,5 KB · Wyświetleń: 85
Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe
Ja mam literę I i ma 190cm długości i ja tam się tule do niej jak do misia hehe. Teraz to tak po prostu ją mam ale pod koniec ciąży to zbawienie bo pchalam sobie ją między nogi bo tak mnie bolał kręgosłup i miednica.

Biedus twój maż ;-(
Ale pewna jestes ze nie pozwolą ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm
Na ostatniej wizycie powiedziała że zero seksu i nawet mam o nim nie myśleć hehe zobaczymy co powie mi jutro ale pewnie dalej nie będziemy mogli bo ona się boi o tą moją szyjke i jeszcze wspominała ostatnio czy mnie jednak nie da na te szwy. Zobaczymy

To my od września i też perspektywa nie wesoła. Ja to nawet cenzurę sobie w filmach wprowadzam coby sobie ochoty nie robić. W książkach jak czytam to omijam pikantne szczegóły. Kurcze nawet w kryminałach są opisane momenty ;) Same bajki oglądam :)
Hahaha mi też już wszystko się kojarzy. Mój to nawet zbytnio nie chce się przytulać bo on to szybki Roger jest heheh

reklama
Hahaha mi też już wszystko się kojarzy. Mój to nawet zbytnio nie chce się przytulać bo on to szybki Roger jest heheh

Nom nie ma łatwo... Nawet piersi nie może dotknąć bo mnie bolą... ale co same sobie tego nie zrobiłyśmy ;) Cmok w policzek i dobranoc
Ale w sumie nie ma co napracowaliśmy się przed zdrowo...

Do góry