reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Dziewczyny ;)
OlaMagda śliczności ta Milenka ;) i kombinezon przesłodki, tak bardzo mi się podobają ubranka dla dziewczynki, że przy kolejnej ciąży chyba się pobawię w planowanie płci ;p hehehe
India Adka też mała pięknotka, taką ma urodę troszkę egzotyczną jak Kulcia napisała ;p
Kasia2310 super, że wszystko ok na wizycie i że córcia została córcią ;p hehe tak teraz myślę, ze albo mój gin ostatnio źle zmierzył mojego Malucha, albo będzie spory, bo u mnie w zeszły wtorek (28 tc) ważył niby już około 1100-1200 gram ;p
Pamiętacie może jak wasze Maluchy w tym tygodniu ważyły? ;p
Viola masakra ;/ ja się bardzo boję takich sytuacji tym bardziej, że będę sama praktycznie ;/
Anka_32 dołączyłabym do was, ale wiem że nie dałabym rady hehe moje pokusy na słodkie są chwilami tak silne, że jak czegoś nie zjem to osa się robię i warczę na wszystkich ;p
Ale po porodzie się za siebie biorę ;p w zeszłym roku chodziłam do dietetyka, zmieniłam menu i w miesiąc 7 kg poszło ;p generalnie wiem, że jak się zawezmę to zgubię to co chcę zgubić (tylko silnej woli brak na ten moment;p) tym bardziej, że z większej wagi ładnie się schodzi na starcie ;p hehe
dora bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z Maluszkiem ;) no i super, że chłopczyk (o ile tak zostanie ;p) bo u nas na forum to mało chłopaczków ;p póki co mamy 8 dziewczynek i 5 chłopców (z czego jeszcze 3 dziewczynki i 2 chłopców w brzuszkach licząc z Twoim Smykiem)
KasiaMarysia ja zamawiałam kocyko-kołderkę z minky na allegro u Bobas Styl i jest ok, przejrzyj sobie co mają może coś znajdziesz odpowiedniego ;) a śpiworek bardziej mi się podoba ten co zamówiłaś ;D

Co do tycia w ciąży, ja jak na ten moment 29 tc mam na plusie nie całe 5 kg z tym że przed jedną wizytą mam na plus, przed drugą minus i tak się waham, ale w ogólnym rozrachunku nie jest źle ;p tylko żebym jeszcze teraz za dużo nie poszła w górę to będę zadowolona ;)

Wczoraj na allegro robiłam małe zakupy dla Syna i zamówienie jednorazowo na 320 zł ;p
gdzie ogólnie czekam na paczki na łączną kwotę ponad 700 zł hehe ;p
Ale plus jest taki, że zostało mi tylko kupić wózek (planuję na sobotę), artykuły apteczne dla Małego i dla mnie, dla siebie koszule do szpitala i leżaczek bujaczek no i pampersy i chusteczki i zakupy będą zakończone praktycznie ;p
Kilka drobiazgów ewentualnie jeszcze ;p

Muszę się ogarnąć i iść do teściowej, a tak mi się nie chce, że szok, a nie wiem jak się wykręcić ;p

Miłego dzionka :D

reklama
Marysiu, ani troche zlosliwie! To, ze kiedys Wam nie wychodzilo o niczym nie swiadczy. Duzo jest par, ktorym latami sie nie udaje i nagle pyk!

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

hejka
ja tak na szybko. moja w 29/30 tydz 1724g. u ortopedy mkze byc. tasmy tylko pozostaja i cieple kompresy. po porodzie mowil zebym sie pijawila to porobi mi badania.
super ze na wizytach ok.
u nas pierwszy sex po porodzie to byl jak za pierwszym razem praktycznie. pozniej bylo troche lepiej ale brzuch mnie dluzszy czas bokal w niektorych pozycjach.
aaa kupilam dzis malemu kombinezon za 19 zl. ten dla malej tez tyle kosztowal [emoji5]

a może Amelka????

India wedle życzenia zdjęcie bodziaków i z usg :)
IMG_20161122_1_35.JPG
bodyyy.jpg

Załączniki

• bodyyy.jpg
    bodyyy.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 192
  • IMG_20161122_1_35.JPG
    IMG_20161122_1_35.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 196
India ja przestalam myslec o drugim dziecku. Wychowanie Magdy bardzo mnie stresuje.
Może to nie odpowiedzialne ale nie zabezpieczamy sie ani nie stosuje przerywanego.

Nuskaaa ale na allegro kupilas ?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe

Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe

Dorcia ale jak pod głowę ??
Ja z tą poduszka spałam cała ciaze ale miedzy nogami ją miałam bardzo pomaga i bardzo wygodna jak brzuchol rośnie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedus twój maż ;-(
Ale pewna jestes ze nie pozwolą ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Do góry