reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Dziewczyny ;)
OlaMagda śliczności ta Milenka ;) i kombinezon przesłodki, tak bardzo mi się podobają ubranka dla dziewczynki, że przy kolejnej ciąży chyba się pobawię w planowanie płci ;p hehehe
India Adka też mała pięknotka, taką ma urodę troszkę egzotyczną jak Kulcia napisała ;p
Kasia2310 super, że wszystko ok na wizycie i że córcia została córcią ;p hehe tak teraz myślę, ze albo mój gin ostatnio źle zmierzył mojego Malucha, albo będzie spory, bo u mnie w zeszły wtorek (28 tc) ważył niby już około 1100-1200 gram ;p
Pamiętacie może jak wasze Maluchy w tym tygodniu ważyły? ;p
Viola masakra ;/ ja się bardzo boję takich sytuacji tym bardziej, że będę sama praktycznie ;/
Anka_32 dołączyłabym do was, ale wiem że nie dałabym rady hehe moje pokusy na słodkie są chwilami tak silne, że jak czegoś nie zjem to osa się robię i warczę na wszystkich ;p
Ale po porodzie się za siebie biorę ;p w zeszłym roku chodziłam do dietetyka, zmieniłam menu i w miesiąc 7 kg poszło ;p generalnie wiem, że jak się zawezmę to zgubię to co chcę zgubić (tylko silnej woli brak na ten moment;p) tym bardziej, że z większej wagi ładnie się schodzi na starcie ;p hehe
dora bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z Maluszkiem ;) no i super, że chłopczyk (o ile tak zostanie ;p) bo u nas na forum to mało chłopaczków ;p póki co mamy 8 dziewczynek i 5 chłopców (z czego jeszcze 3 dziewczynki i 2 chłopców w brzuszkach licząc z Twoim Smykiem)
KasiaMarysia ja zamawiałam kocyko-kołderkę z minky na allegro u Bobas Styl i jest ok, przejrzyj sobie co mają może coś znajdziesz odpowiedniego ;) a śpiworek bardziej mi się podoba ten co zamówiłaś ;D

Co do tycia w ciąży, ja jak na ten moment 29 tc mam na plusie nie całe 5 kg z tym że przed jedną wizytą mam na plus, przed drugą minus i tak się waham, ale w ogólnym rozrachunku nie jest źle ;p tylko żebym jeszcze teraz za dużo nie poszła w górę to będę zadowolona ;)

Wczoraj na allegro robiłam małe zakupy dla Syna i zamówienie jednorazowo na 320 zł ;p
gdzie ogólnie czekam na paczki na łączną kwotę ponad 700 zł hehe ;p
Ale plus jest taki, że zostało mi tylko kupić wózek (planuję na sobotę), artykuły apteczne dla Małego i dla mnie, dla siebie koszule do szpitala i leżaczek bujaczek no i pampersy i chusteczki i zakupy będą zakończone praktycznie ;p
Kilka drobiazgów ewentualnie jeszcze ;p

Muszę się ogarnąć i iść do teściowej, a tak mi się nie chce, że szok, a nie wiem jak się wykręcić ;p

Miłego dzionka :D

reklama
Marysiu, ani troche zlosliwie! To, ze kiedys Wam nie wychodzilo o niczym nie swiadczy. Duzo jest par, ktorym latami sie nie udaje i nagle pyk!

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

hejka
ja tak na szybko. moja w 29/30 tydz 1724g. u ortopedy mkze byc. tasmy tylko pozostaja i cieple kompresy. po porodzie mowil zebym sie pijawila to porobi mi badania.
super ze na wizytach ok.
u nas pierwszy sex po porodzie to byl jak za pierwszym razem praktycznie. pozniej bylo troche lepiej ale brzuch mnie dluzszy czas bokal w niektorych pozycjach.
aaa kupilam dzis malemu kombinezon za 19 zl. ten dla malej tez tyle kosztowal [emoji5]

a może Amelka????

India wedle życzenia zdjęcie bodziaków i z usg :)
IMG_20161122_1_35.JPG
bodyyy.jpg

Załączniki

• bodyyy.jpg
    bodyyy.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 196
  • IMG_20161122_1_35.JPG
    IMG_20161122_1_35.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 199
India ja przestalam myslec o drugim dziecku. Wychowanie Magdy bardzo mnie stresuje.
Może to nie odpowiedzialne ale nie zabezpieczamy sie ani nie stosuje przerywanego.

Nuskaaa ale na allegro kupilas ?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe

Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe

Dorcia ale jak pod głowę ??
Ja z tą poduszka spałam cała ciaze ale miedzy nogami ją miałam bardzo pomaga i bardzo wygodna jak brzuchol rośnie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedus twój maż ;-(
Ale pewna jestes ze nie pozwolą ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Do góry