reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja też brałam 4 tygodnie duphaston i też nie czułam się najlepiej ale nie wiem czy po duphastonie czy to sprawka I trymestru. U mnie to najgorsze jest to że ja musze leżeć po tej luteinie bo jak włoże dwie tabletki to tego jest tak dużo że mi wypływa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo dużo jest po dwóch Ja to i tak leże ale za to jak później wstanę to tak wszystko na raz wylatuje. U mnie w aptece nie było 100 i babka chciała mojemu M 50 dać i to wtedy bym musiała po 4 tabletki ładować.
Fajnie mieć kobietę ginekologa zrozumie pewne kwestie a facet to ja mu coś gadam a on pewnie i tak nie wie o co mi chodzi. Ale za to faceci są delikatniejsi podczas badania.

reklama
Kasia, dzieki za zdjecia :-) piekna kruszynka Twoja, jaki ma nosek cudny :-)
Bodziaki bardzo fajne, dobry zakup :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dorcia zgadzam sie z tobą w 100% kobieta ginekolog lepiej cie zrozumie facet nie wie nawet co to za uczucie bol jajników tylko z książek to wie ... [emoji848][emoji849]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Wczoraj wyciągnęłam ta poduchę do spania. Faktycznie faceci jej nie lubią. Mój M się pytał czy ma sobie innej miejscówki na noc szukać.
Stwierdzam że ja nie umiem z tym spać. Coś jest nie tak albo z nią albo ze mną. Mam taką w kształcie C i ona jest chyba za krótka dla mnie i ta część pod głowę- kark jest dla mnie za gruba- wysoka.
Taka połamana jestem, że wszystko mnie boli rano nie mogłam głową ruszyć i plecy mnie bolą, a w nocy jeszcze brzuch do tego bolał i cały napięty był. Tak sobie teraz myślę, czy to nie od tej poduchy bo chyba mnie ściskała.
Myślę żeby odciąć tą górę i zostawić sobie takie l małe
Moze odwracaj to C w druga strone?

2870 g, 53 cm

Nie gadajcie o seksie bo my od sierpnia nic. Zero. Post! Mój zaraz zacznie wyć do księżyca. A nie wiadomo czy do maja nam pozwolą na seks. A po porodzie jeszcze weź czekaj 6 tygodni. Toć wtedy ten seks będzie trwać 3 minuty hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie krotko i na temat :-)

2870 g, 53 cm

reklama
KasiaMarysia tak, przez allegro kupowałam, tylko tak jak pisałam ja kupiłam troszkę cieplejsze z wypełnieniem chyba za 40-45 zł ;) taki wzór ;D
Zobacz załącznik 784378
dora032 ja mam poduchę w kształcie bumeranga bym powiedziała i jest rewelacja ;p od kiedy z nią śpię nie bolą mnie aż tak plecy, a dałam za nią chyba 50 zł na allegro ;)
Anka_32 ja praktycznie cały pierwszy trymestr nic przez te plamienie i luteine, później się bałam mimo wszystko, a teraz to już ciężko hehe ;p ale jak to mój gin powiedział "są inne sposoby na rozluźnienie męża" ;p
Mam identyczny :-) tylko minky rozowe i sowki tez [emoji6] i tez ma lekkie wypełnienie. Bo byly jeszcze calkiem bez wypelnienia albo z wypelnieniem zimowym. Moje jest wiosenne. I te metki z boku tez ma :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry