reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia tak, przez allegro kupowałam, tylko tak jak pisałam ja kupiłam troszkę cieplejsze z wypełnieniem chyba za 40-45 zł ;) taki wzór ;D
Zobacz załącznik 784378
dora032 ja mam poduchę w kształcie bumeranga bym powiedziała i jest rewelacja ;p od kiedy z nią śpię nie bolą mnie aż tak plecy, a dałam za nią chyba 50 zł na allegro ;)
Anka_32 ja praktycznie cały pierwszy trymestr nic przez te plamienie i luteine, później się bałam mimo wszystko, a teraz to już ciężko hehe ;p ale jak to mój gin powiedział "są inne sposoby na rozluźnienie męża" ;p

Ja swoją dostałam od brata i przyszłej bratowej i jak byli to pytają czy używam i hmmm.

reklama
Nom nie ma łatwo... Nawet piersi nie może dotknąć bo mnie bolą... ale co same sobie tego nie zrobiłyśmy ;) Cmok w policzek i dobranoc
Ale w sumie nie ma co napracowaliśmy się przed zdrowo...
U nas to taka książkowa wakacyjna wpadka haha
Siedzę na poczekalni u dentysty i właśnie sobie uświadomiłam że rano jadłam pomidora z cebula a na obiad sałatkę z dodatkiem czosnku hehehe jem tic tac owocowe ale chyba mi nie pomogą

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora lekarz odstawil Ci luteine? Ja to już tak mam jej dosyć że masakra. Mam wrażenie że wszystko mam podraznione przez nią.

Właśnie miałam o tym do Ciebie pisać. Ja miałam odstawioną tylko na tydzień jak miałam to krwawienie w szpitalu Poza tym biorę cały czas. Brałam 1 tabl 100 mg 2 razy dziennie i dwa dupki 2 razy dziennie i było ok. Od wczoraj miałam brać po 2 luteiny i 1 dupek.
I kurde od wczoraj właśnie coś nie bardzo się czuje, właśnie tak z godzinę do dwóch po aplikacji mam uczucie podrażnienia i takie szczypanie... to chyba nie przypadek.
Wcześniej przed krwawieniem tez był moment ze brałam po 2 tabl i tez nie bardzo się czułam ale wtedy to mnie wszystko bolało.

Dora ja biorę 2x po dwie tabletki to czasami tak mnie szczypie wszystko i swędzi że potrafię podmywac się z 4 razy dziennie bo nie daje rady.
Chyba przez jakiś czas będę brać pod język

Niby piszą ze kobiety lepiej luteinę tolerują niż duphaston a u mnie odwrotnie jest.
Ja to w ogóle nie lubię dopochwowych leków ale jak pomyśle ze miałabym ta doustna luteine brać to brr

reklama
No ja też brałam 4 tygodnie duphaston i też nie czułam się najlepiej ale nie wiem czy po duphastonie czy to sprawka I trymestru. U mnie to najgorsze jest to że ja musze leżeć po tej luteinie bo jak włoże dwie tabletki to tego jest tak dużo że mi wypływa

Do góry