reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No właśnie u mnie był problem a teraz coraz lepiej ;)

Ola ka mam taki bęben jak poducha ale Igi się lubi na nim bujać :D

Lecimy jak dotychczas na przerywanca haha 8 lat nam się udaje wiec spoko :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My narazie niczym sie nie zabezpieczamy tzn.przerywany
Moj nie czuje zaufania do tabletek, a ja nienawidze gumek.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

No my tez Kuleczka na przerywanym od lat i nic sie nigdy nie splodzilo. Ale teraz jak mamy dwojke to wiekszy strach :-)

2870 g, 53 cm

Wczoraj Pani dr stwierdziła, że statystycznie mam wynik tego badania jak 20 latka wiec można jeszcze planować. Mojemu mężowi się to bardzo spodobało...
Ja to się modlę żeby tego bąbla donosić i urodzić szczęśliwie.

Wczoraj Pani dr stwierdziła, że statystycznie mam wynik tego badania jak 20 latka wiec można jeszcze planować. Mojemu mężowi się to bardzo spodobało...
Ja to się modlę żeby tego bąbla donosić i urodzić szczęśliwie.
Bedzie dobrze :) nic sie nie martw.

U Nas nie ma takiego problemu jak zabezpieczenia.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Dorcia, urodzisz skarbie tego czkowieczka i tak jak Kulcia pisze, bedziesz nam tu narzekala, ze Cie wszystko boli, ze nie wygodnie spac, ze w nic sie nie miescisz, a pozniej bedziesz oczy zapalkami podpierala karmiac malucha w nocy. Fajnie, nie??? :-)

2870 g, 53 cm

reklama
To nie macie trudnych facetów moj to prezerwatywa głupie takie zakładanie podczas , a przerywany to mowi ze on 17 lat nie ma zeby uważać wyciągać hahahahah gupol gupi :-). A tabletki działają nie ma sie owulacji przy nich ani dni płodnych takze jak zajść w ciaze . :-)

Dorcia - wszystko bedzie dobrze zobaczysz ;-) [emoji173]️[emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Do góry