reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tak na dobra sprawę to jogurt tylk natiralny i typu greckiego w sumie najlepiej jesc... moze ja tez dołączę do was... wczoraj pochlonelam dwa kinder cuntry i kinder bueno biale na raz wszystko[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka India ja bym do Was dołączyła z tym postanowieniem ;) ale u mnie to nie miałoby sensu bo ja to najchętniej nic bym nie jadła.
Anka 10 kg to mało chyba na przybycie Moja koleżanka przytyla 8 ale ona miała cholestaze i dietę ostra i w ostatnim trymestrze schudła ze 3 kg.
Ja czytałam że jeśli w pierwszym trymestrze się nie przybyło to w drugim trzeba minimum 7-8 kg a w trzecim tak do 5kg.

Wiola współczuję tego zachlysniecia. Jejku jak o tym piszecie to aż gęsią skórę dostaje Grunt to wiedzieć co robić ale stres musi być ogromny.
India oj ty akrobatko Miejmy nadzieję ze to nic tylko stłuczenie. A paznokieć niech się trzyma.

Anka India ja bym do Was dołączyła z tym postanowieniem ;) ale u mnie to nie miałoby sensu bo ja to najchętniej nic bym nie jadła.
Anka 10 kg to mało chyba na przybycie Moja koleżanka przytyla 8 ale ona miała cholestaze i dietę ostra i w ostatnim trymestrze schudła ze 3 kg.
Ja czytałam że jeśli w pierwszym trymestrze się nie przybyło to w drugim trzeba minimum 7-8 kg a w trzecim tak do 5kg.
Leżała w szpitalu ze mną dziewczyna która do 8 miesiąca przytyła 4,5 kg. A miała taki brzuch jakby była w 4 miesiącu.
Co będzie to będzie ale spróbować warto

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie ma się co trzymać jakiś tabel.M oj gin to w ogóle dopiero na ostatniej wizycie mnie zważył. wiec nawet nie wie że schudłam. Trzeba jeść mądrze i zdrowo i już, a co ma być to będzie.

Ja jako dziecko dobrze wyglądałam, nie miałam nigdy nadwagi, ale zawsze byłam z tych najwyższych i miałam kompleksy. Moje dwie kuzynki to takie patyczaki i im zazdrościłam. Poza tym szybko dostałam kobiecych kształtów, mam biodra, których nie lubię i raczej staram się pilnować z wagą. Zawsze się obawiałam, że w ciąży przytyje. Też się będę pilnować.

Anka a jak schudlas tak szybko i dużo to jak potem z utrzymaniem wagi?
Dora no nie jadłam nic pszennego. Trzymalam się stałych godzin i jadłam dużo białka. Ja nie jestem z tych ćwiczących więc nie cwiczylam. Doszłam już do takiej wprawy że bigos, gołąbki czy grilla potrafiłam zrobić dietetycznie. Muszę poszukać tych swoich kartek z przepisami. I jako tako Trzymalam się do ciąży. Później Z mnie dokarmial bo powiedział że przez to moje odchudzanie miałam anemie i wlazlo 18kg z tego 10 w pierwsze 4 miesiące....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka owoce świeże najlepiej jest do 17:00 nie później bo później trudniej sie trawia cukry proste. na kolacje mozesz jeść np omleta z płatków owsianych. na śniadania dobre sa koktajle ;) pożywne i mega energetyzujace no i wtedy zyskujesz opcje kanapeczki na kolacje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo lubie placuszki owsiane :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry