reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki ;-)
Jezu india biedulko , bedziesz bolec ręka z tydzień , kup maść na kontuzje i niech cie mąż wysmaruje tam na łopatce gdzie boli ,złamanie to pewnie nie jest bo raczej bys wyła z bólu i leciała na pogotowie .
U mnie znow leje i leje , zaraz małego do szkoly muszę zawieść , Milena od 21h spała do 6h obudziła sie wypiła mleko i śpi .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
Moja dopiero zasnela od 6:)
DSC_0651.jpeg

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• DSC_0651.jpeg
    DSC_0651.jpeg
    39,2 KB · Wyświetleń: 182
Cześć dziewczynki ;-)
Jezu india biedulko , bedziesz bolec ręka z tydzień , kup maść na kontuzje i niech cie mąż wysmaruje tam na łopatce gdzie boli ,złamanie to pewnie nie jest bo raczej bys wyła z bólu i leciała na pogotowie .
U mnie znow leje i leje , zaraz małego do szkoly muszę zawieść , Milena od 21h spała do 6h obudziła sie wypiła mleko i śpi .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm
Jak karmie to chyba nie moge tych masci na kontuzje stosowac :-( ale to nie boli jakos strasznie, bardziej mnie ten palec martwi

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ku**a ta apka mnie wkurza juz... napiszę sie i wsztstko znika..

czesc. nie chce mi sie juz pisać tego co wcześniej. ..
witam sie znad kawy oczywiście... ide dzisiaj szukac pasmanterii które sa lepiej zaopatrzone niż ta w ktorej byłam. ..

India masakra. .. uwazaj na siebie kobieto! oby szybko bol minął.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry