reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki ;-)
Jezu india biedulko , bedziesz bolec ręka z tydzień , kup maść na kontuzje i niech cie mąż wysmaruje tam na łopatce gdzie boli ,złamanie to pewnie nie jest bo raczej bys wyła z bólu i leciała na pogotowie .
U mnie znow leje i leje , zaraz małego do szkoly muszę zawieść , Milena od 21h spała do 6h obudziła sie wypiła mleko i śpi .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

reklama
Moja dopiero zasnela od 6:)
DSC_0651.jpeg

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• DSC_0651.jpeg
    DSC_0651.jpeg
    39,2 KB · Wyświetleń: 185
Cześć dziewczynki ;-)
Jezu india biedulko , bedziesz bolec ręka z tydzień , kup maść na kontuzje i niech cie mąż wysmaruje tam na łopatce gdzie boli ,złamanie to pewnie nie jest bo raczej bys wyła z bólu i leciała na pogotowie .
U mnie znow leje i leje , zaraz małego do szkoly muszę zawieść , Milena od 21h spała do 6h obudziła sie wypiła mleko i śpi .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm
Jak karmie to chyba nie moge tych masci na kontuzje stosowac :-( ale to nie boli jakos strasznie, bardziej mnie ten palec martwi

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ku**a ta apka mnie wkurza juz... napiszę sie i wsztstko znika..

czesc. nie chce mi sie juz pisać tego co wcześniej. ..
witam sie znad kawy oczywiście... ide dzisiaj szukac pasmanterii które sa lepiej zaopatrzone niż ta w ktorej byłam. ..

India masakra. .. uwazaj na siebie kobieto! oby szybko bol minął.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry