reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tak na dobra sprawę to jogurt tylk natiralny i typu greckiego w sumie najlepiej jesc... moze ja tez dołączę do was... wczoraj pochlonelam dwa kinder cuntry i kinder bueno biale na raz wszystko[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka India ja bym do Was dołączyła z tym postanowieniem ;) ale u mnie to nie miałoby sensu bo ja to najchętniej nic bym nie jadła.
Anka 10 kg to mało chyba na przybycie Moja koleżanka przytyla 8 ale ona miała cholestaze i dietę ostra i w ostatnim trymestrze schudła ze 3 kg.
Ja czytałam że jeśli w pierwszym trymestrze się nie przybyło to w drugim trzeba minimum 7-8 kg a w trzecim tak do 5kg.

Wiola współczuję tego zachlysniecia. Jejku jak o tym piszecie to aż gęsią skórę dostaje Grunt to wiedzieć co robić ale stres musi być ogromny.
India oj ty akrobatko Miejmy nadzieję ze to nic tylko stłuczenie. A paznokieć niech się trzyma.

Anka India ja bym do Was dołączyła z tym postanowieniem ;) ale u mnie to nie miałoby sensu bo ja to najchętniej nic bym nie jadła.
Anka 10 kg to mało chyba na przybycie Moja koleżanka przytyla 8 ale ona miała cholestaze i dietę ostra i w ostatnim trymestrze schudła ze 3 kg.
Ja czytałam że jeśli w pierwszym trymestrze się nie przybyło to w drugim trzeba minimum 7-8 kg a w trzecim tak do 5kg.
Leżała w szpitalu ze mną dziewczyna która do 8 miesiąca przytyła 4,5 kg. A miała taki brzuch jakby była w 4 miesiącu.
Co będzie to będzie ale spróbować warto

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie ma się co trzymać jakiś tabel.M oj gin to w ogóle dopiero na ostatniej wizycie mnie zważył. wiec nawet nie wie że schudłam. Trzeba jeść mądrze i zdrowo i już, a co ma być to będzie.

Ja jako dziecko dobrze wyglądałam, nie miałam nigdy nadwagi, ale zawsze byłam z tych najwyższych i miałam kompleksy. Moje dwie kuzynki to takie patyczaki i im zazdrościłam. Poza tym szybko dostałam kobiecych kształtów, mam biodra, których nie lubię i raczej staram się pilnować z wagą. Zawsze się obawiałam, że w ciąży przytyje. Też się będę pilnować.

Anka a jak schudlas tak szybko i dużo to jak potem z utrzymaniem wagi?
Dora no nie jadłam nic pszennego. Trzymalam się stałych godzin i jadłam dużo białka. Ja nie jestem z tych ćwiczących więc nie cwiczylam. Doszłam już do takiej wprawy że bigos, gołąbki czy grilla potrafiłam zrobić dietetycznie. Muszę poszukać tych swoich kartek z przepisami. I jako tako Trzymalam się do ciąży. Później Z mnie dokarmial bo powiedział że przez to moje odchudzanie miałam anemie i wlazlo 18kg z tego 10 w pierwsze 4 miesiące....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka owoce świeże najlepiej jest do 17:00 nie później bo później trudniej sie trawia cukry proste. na kolacje mozesz jeść np omleta z płatków owsianych. na śniadania dobre sa koktajle ;) pożywne i mega energetyzujace no i wtedy zyskujesz opcje kanapeczki na kolacje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo lubie placuszki owsiane :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry