reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, a odkad na diecie jestes to jest duza poprawa?? Kiedy mozesz cos wprowadzac? I to jest na 100% potwierdzone, ze Madzia ma alergie?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Marysia, a odkad na diecie jestes to jest duza poprawa?? Kiedy mozesz cos wprowadzac? I to jest na 100% potwierdzone, ze Madzia ma alergie?

2870 g, 53 cm

No wlasnie KasiaMarysia ja tez chciałam zapytać

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

Pewnie gdyby nie mala to bym sie az tak nie dala rady zaprzec, zeby nie upasc.
Wczoraj jak Ci pisalam,ze zero slodyczy to mialam ochote zjesc jeszcze cos slodkiego przed pojsciem spac, ale ponoewaz mialam juz umyte zeby i nie chcialo mi sie znowu ich myc to wzielam z barku cukierka mars i schowalam do szuflady z moimi papierami - zjem sobie na święta ;-)

2870 g, 53 cm

India, Ola poprawa wielka!! Roznica kolosalna. Zaczne wprowadzac w 4-5 miesiacu wszystko. Zjadlam ostatnio kawaleczek maly placka szarlotki i juz sa krosteczki.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

India no ja się zawarłem Ty też musisz. Ja też mam pierniki w domu i schowałam je żeby nie kusily.
Mi dziś tata kupił taki chleb wieloziarnisty bez mąki więc śniadanie zjadłam. Na obiad pierś z peczakiem i jakieś jogurty w ciągu dnia.
Najgorzej to wieczorem bo o 20 biorę leki podczas jedzenia. Wczoraj zjadłam Gruszka i wzięłam leki a dziś może jakiś jogurt czy coś.
Zaparlam się bo nie mogę przytyć więcej niż 10kg w ciąży. A już 1 na plusie więc zostało 9 a tu jeszcze kawał ciąży hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka owoce świeże najlepiej jest do 17:00 nie później bo później trudniej sie trawia cukry proste. na kolacje mozesz jeść np omleta z płatków owsianych. na śniadania dobre sa koktajle ;) pożywne i mega energetyzujace no i wtedy zyskujesz opcje kanapeczki na kolacje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z 7 lat temu nie jadłam chleba, makaronów, ziemniaków, pierogów, w ogóle mąki pszennej i schudłam 25 kg. W sumie zarzuciła to w nie cały rok a ogólnie nie jadłam prawie 2 lata i uwierzcie mi że można nie jeść. Najgorsze byly pierwsze dwa tygodnie a później już mnie nie ciągnęło

reklama
Anka owoce świeże najlepiej jest do 17:00 nie później bo później trudniej sie trawia cukry proste. na kolacje mozesz jeść np omleta z płatków owsianych. na śniadania dobre sa koktajle ;) pożywne i mega energetyzujace no i wtedy zyskujesz opcje kanapeczki na kolacje ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero wczoraj zaczęłam więc jeszcze nie mam zapasów a muszę coś zjeść jak biorę te leki więc zalapalam gruszke. Wiem że owoc wieczorem to jak kawałek czekolady :) będę wracać od dentysty to zrobię zapasy. U mnie taki minus że ja nie przepadam za jogurtami. Serek farmerski na śniadanie bardzo lubię. Jakoś to będzie

Do góry