reklama
Życiowa
Fanka BB :)
jakieś ćwiry świerszcze trele i kukulka nawet tam jest
fajnie ze ta hustawka nie ma takjch standardowych melodyjek jak sa wszędzie[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
fajnie ze ta hustawka nie ma takjch standardowych melodyjek jak sa wszędzie[emoji14]
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
MałaMi90
hejka.
nie wiem co komu odpisac bo ciagle w biegu czytam Was. dzis na 19 jade do gina. w sobote mialam taka akcje z kregoslupem ze nie moglam chodzic....
moj tez ulewal i to czesto dosyc. w wozku pomagalo podniesienie troche materacyka pod glowka. w gondoli mam taki bajer. ze siw podnosi. i to troche pomagalo.
mam juz taki duzy brzuch ze ledwo sie kulam hehe. od kiedy chodzi sie czwsciej na wizyty? u mnie 28 tydzien.
zaczelam troche prac i prasowac i powiem Wam ze mam tyle tych ciuszkow ze szok! nie wiem gdzie ja to wszystko dam.
a może Amelka????
nie wiem co komu odpisac bo ciagle w biegu czytam Was. dzis na 19 jade do gina. w sobote mialam taka akcje z kregoslupem ze nie moglam chodzic....
moj tez ulewal i to czesto dosyc. w wozku pomagalo podniesienie troche materacyka pod glowka. w gondoli mam taki bajer. ze siw podnosi. i to troche pomagalo.
mam juz taki duzy brzuch ze ledwo sie kulam hehe. od kiedy chodzi sie czwsciej na wizyty? u mnie 28 tydzien.
zaczelam troche prac i prasowac i powiem Wam ze mam tyle tych ciuszkow ze szok! nie wiem gdzie ja to wszystko dam.
a może Amelka????
Mamakulka
Mała Mi ja od 30 tygodnia miałam co 2 nie co 4 tygodnie wizyty.
Życiowa ale bajer
India zapytam co i jak.
Ale zabawę ma dziewczyna nieziemaka z tym laktatorem.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa ale bajer
India zapytam co i jak.
Ale zabawę ma dziewczyna nieziemaka z tym laktatorem.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
a wlasnje ja jak przeszlam na mm to zageszczalam bo ulewal hmmm jak odciagalam swoje i mu podawalam to nie pamietam.
a wlasnie kolezanka mi sprzeda za 100 zl hustawke hybrydowa po swojej malej[emoji5][emoji5] oni ja sporadycznie uzywali
a może Amelka????
a wlasnie kolezanka mi sprzeda za 100 zl hustawke hybrydowa po swojej malej[emoji5][emoji5] oni ja sporadycznie uzywali
a może Amelka????
India9
Ja tez jakos po 30 tygodniu mialam wizyty co 2 tygodnie.
Fajna opcja z tymi dzwiekami. Ja lubie deszcz i burze oraz fale morskie :-)
MalaMi, to fajnie sie Wam trafilo z ta hustawka :-)
Ja tez w gondoli mam zmiane poziomu, ale jak podnosze to wydaje mi sie malo naturalne, takie zagiecie w jednym punkcie...
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Fajna opcja z tymi dzwiekami. Ja lubie deszcz i burze oraz fale morskie :-)
MalaMi, to fajnie sie Wam trafilo z ta hustawka :-)
Ja tez w gondoli mam zmiane poziomu, ale jak podnosze to wydaje mi sie malo naturalne, takie zagiecie w jednym punkcie...
2870 g, 53 cm
MałaMi90
Link do: ingenuity bujaczek krowa - Szukaj w Google
oo taka wlasnie. to pewnie juz bede czesciej jezdzic
a może Amelka????
oo taka wlasnie. to pewnie juz bede czesciej jezdzic
a może Amelka????
KasiaMarysia23
Dzien dobry
Kupy brak. W szpitalu nie bylismy bo po kapieli już tak nie plakala.
Viola jak u Was?
Mala mi chyba Nadziejka ma taka hustawke. Super jest.
Ja mialam caly czas co 3 tyg wizyte.
India to moze poduszka klin do wozka?
Moja tez ulewa i to sporo...
Życiowa ja mam czasem,wyrzuty sumienia jak tak wsadze mala.
Chociaz u mnie troszke o cos innego chodzi.
Kulcia a kiedy macie wizyte u fizjoterapeuty,?
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Kupy brak. W szpitalu nie bylismy bo po kapieli już tak nie plakala.
Viola jak u Was?
Mala mi chyba Nadziejka ma taka hustawke. Super jest.
Ja mialam caly czas co 3 tyg wizyte.
India to moze poduszka klin do wozka?
Moja tez ulewa i to sporo...
Życiowa ja mam czasem,wyrzuty sumienia jak tak wsadze mala.
Chociaz u mnie troszke o cos innego chodzi.
Kulcia a kiedy macie wizyte u fizjoterapeuty,?
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
dzwoneczek85
Hej
India moja Lila dlugo miala problem z ulewaniem bo miala refluks od 6 tyg zageszczalam jej mleko zageszczaczem a potem juz jak miala z8 miesiecy odkrylam rewelacyjny syrop gastrotuss baby i to nam bardzo pomoglo teraz tez mam powtorke z rozrywki Zuzia tak ulewa masakrycznie to tez juz daje zageszczacz ale dalej po nim ulewa niestety. I tez juz nie raz musialam ja ratowac bo az noskiem jej idzie i wtedy musze szybko odciagac z noska bo nie moze oddychac. Jak bedzie troche wieksza i dalej bedzie tak to pewnie tez zaczne dawac ten gastrotuss. Chociaz na ulotce pisze ze mozna dla noworodkow ale jakos nie umiala bym dac syropu dla takiego maluszka .
India moja Lila dlugo miala problem z ulewaniem bo miala refluks od 6 tyg zageszczalam jej mleko zageszczaczem a potem juz jak miala z8 miesiecy odkrylam rewelacyjny syrop gastrotuss baby i to nam bardzo pomoglo teraz tez mam powtorke z rozrywki Zuzia tak ulewa masakrycznie to tez juz daje zageszczacz ale dalej po nim ulewa niestety. I tez juz nie raz musialam ja ratowac bo az noskiem jej idzie i wtedy musze szybko odciagac z noska bo nie moze oddychac. Jak bedzie troche wieksza i dalej bedzie tak to pewnie tez zaczne dawac ten gastrotuss. Chociaz na ulotce pisze ze mozna dla noworodkow ale jakos nie umiala bym dac syropu dla takiego maluszka .
reklama
India9
Dziekuje Dzwoneczku za odpowiedz. Poki to sie zdarza sporadycznie nie bede zageszczala, bo mi szkoda zycia przy laktatorze, ale dobrze wiedziec dziewczyny. Dzieki za pomoc,
A wiecie cos na temat nospy? Moge brac? Moze Viola sie orientuje?
2870 g, 53 cm
A wiecie cos na temat nospy? Moge brac? Moze Viola sie orientuje?
2870 g, 53 cm