reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hejka.
nie wiem co komu odpisac bo ciagle w biegu czytam Was. dzis na 19 jade do gina. w sobote mialam taka akcje z kregoslupem ze nie moglam chodzic....
moj tez ulewal i to czesto dosyc. w wozku pomagalo podniesienie troche materacyka pod glowka. w gondoli mam taki bajer. ze siw podnosi. i to troche pomagalo.
mam juz taki duzy brzuch ze ledwo sie kulam hehe. od kiedy chodzi sie czwsciej na wizyty? u mnie 28 tydzien.
zaczelam troche prac i prasowac i powiem Wam ze mam tyle tych ciuszkow ze szok! nie wiem gdzie ja to wszystko dam.

a może Amelka????

Mała Mi ja od 30 tygodnia miałam co 2 nie co 4 tygodnie wizyty.

Życiowa ale bajer ;)

India zapytam co i jak.
Ale zabawę ma dziewczyna nieziemaka z tym laktatorem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

a wlasnje ja jak przeszlam na mm to zageszczalam bo ulewal hmmm jak odciagalam swoje i mu podawalam to nie pamietam.
a wlasnie kolezanka mi sprzeda za 100 zl hustawke hybrydowa po swojej malej[emoji5][emoji5] oni ja sporadycznie uzywali

a może Amelka????

Ja tez jakos po 30 tygodniu mialam wizyty co 2 tygodnie.

Fajna opcja z tymi dzwiekami. Ja lubie deszcz i burze oraz fale morskie :-)

MalaMi, to fajnie sie Wam trafilo z ta hustawka :-)
Ja tez w gondoli mam zmiane poziomu, ale jak podnosze to wydaje mi sie malo naturalne, takie zagiecie w jednym punkcie...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzien dobry

Kupy brak. W szpitalu nie bylismy bo po kapieli już tak nie plakala.

Viola jak u Was?

Mala mi chyba Nadziejka ma taka hustawke. Super jest.
Ja mialam caly czas co 3 tyg wizyte.

India to moze poduszka klin do wozka?
Moja tez ulewa i to sporo...

Życiowa ja mam czasem,wyrzuty sumienia jak tak wsadze mala.
Chociaz u mnie troszke o cos innego chodzi.

Kulcia a kiedy macie wizyte u fizjoterapeuty,?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Hej
India moja Lila dlugo miala problem z ulewaniem bo miala refluks od 6 tyg zageszczalam jej mleko zageszczaczem a potem juz jak miala z8 miesiecy odkrylam rewelacyjny syrop gastrotuss baby i to nam bardzo pomoglo teraz tez mam powtorke z rozrywki Zuzia tak ulewa masakrycznie to tez juz daje zageszczacz ale dalej po nim ulewa niestety. I tez juz nie raz musialam ja ratowac bo az noskiem jej idzie i wtedy musze szybko odciagac z noska bo nie moze oddychac. Jak bedzie troche wieksza i dalej bedzie tak to pewnie tez zaczne dawac ten gastrotuss. Chociaz na ulotce pisze ze mozna dla noworodkow ale jakos nie umiala bym dac syropu dla takiego maluszka .

reklama
Dziekuje Dzwoneczku za odpowiedz. Poki to sie zdarza sporadycznie nie bede zageszczala, bo mi szkoda zycia przy laktatorze, ale dobrze wiedziec dziewczyny. Dzieki za pomoc,
A wiecie cos na temat nospy? Moge brac? Moze Viola sie orientuje?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry