reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia narazie nie kazala pomagać, zalecila tylko wlasnie ten laktator i to do picia na rozkręcenie laktacji. Ja tego mleka za duzo narazie nie mam. Zobaczymy jak to będzie.

Jesli bedziemy sie obie tak denerwować to odciagac bede i dawac w butli.

MalaMi to kawal dziewczynki.będzie[emoji3] super ze wszystko ok. Ale termin Ci sie niezle przyspieszyl. Z czego to wynika??

Amelka :* 39tc
cc 8.11

reklama
Violu usg mu wilicza z wymiarow dziecka i na tej podstawie mowi. na paczatku w ktoryms tygodniu ciazh ustala termin porodu wg usg bo do ktoregos tam wlasniw tygodnia dzieci rosna tak samo no i wlasniw moja teraz troszke szybciej rosnie i dlatego przesunal mi sie szybciej termin. on i tak patrzy na ten pierwszy termin z usg i om

a może Amelka????

Viola, dziekuje.
Ja po femaltikerze jakies 20 ml wiecej sciagalam. Przystawiaj Amelke jak najczesciej i uzywaj laktatora ta metoda 7-5-3, mam nadzieje, ze rozbujasz laktacje. Pij duzo wody, bo to bardzo wazne jest. I po karmieniu tez uzywaj laktatora nawet jak bedzie na sucho dzialal.
Co do lezaczka to mozesz sprobowac klasc na chwile mala, jesli masz ten 0+. Mnie osobiscie nie podobalo sie, ze mala brzydko w takim lezala i u nas lezaczek na dluzej poszedl w ruch dopiero od niedawna, moze od pierwszego miesiaca.

Marysia, Adzie to czasem tak jak Dzwoneczek pisala idzie takim cisnieniem, ze odrazu do nosa. A czasami poprostu widac, ze nie moze oddechu zlapac, a nie widac pokarmu, czyli zostaje ostatecznie w srodku. Nie sprawdzalam jak to by sie skonczylo, gdybym nie reagowala. Wole ja podnosic tym bardziej, ze czesto zmienia wtedy juz kolor, ma tez czerwone pelne lez oczy.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Acha, Viola - ja od samego poczatku pilam 3x na dzien herbatke hippa na laktacje. ********** to pozniej dopiero kupilam i pije czasami, bo jest pyszny

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India ;( przykra sprawa. Jesli tak jest to koniecznie pilnowac trzeba. Mojej szwagierki syn jak mial 3 tyg to w szpitalu wyladowal, bo sie zachlysnal az siny byl i dostal zapalenia pluc.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry