reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ja mam to samo niby śpię prawie całą noc wstaje tylko małemu mleko zrobić i go nakarmić a jak się budzę to tak jakbym z tydzień nie spala wcale i jakby mnie ktoś pała złal po plecach .

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

reklama
Kasiu i jak?

Ja się też nie wysypiam mimo że wstaje dopiero o 6 [emoji23] ale jestem zniszczona po tej ciazy.

Jen właśnie śniadanie a Ignacy na macie fika nogami i pokrzykuje.

Viola przykro mi , że tak sytuacja się przedstawia. Oby się unormowalo. Kp to ciężka sprawa. Ale trzymam kciuki! :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sienie wysypiam, klade sie o 22-23 i wstaje o 2-3, 4-5, i po 7
:-) i jeszcze zeby bylo zabawniej, karmie Ade, ona zasypia, ide zmienic pieluche, ona sie budzi, zmieniamy pieluche na czysta, wychodzimy z lazienki i nagle bak i znowu trzeba zmieniac pieluche

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India ty na zmiane pieluchy do łazienki chodzisz? o jaaaa... w życiu by mnie nie zmuszono hehe ja mlodego w nocy na lozku przewijam i szybko spać dalej ide[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

O nie, nie ryzykuje mokrego lozka :-) jest mi wygodniej robic to w lazience, poza tym ona placze przy zmianie, bo sie wybudza, wiec mogloby to byc hardcorowe dla mojego M., ktory po 5 wstaje. Niech sie wysypia, bo pozniej biedny w domu zasuwa

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

ja mam przewijak na łóżeczku[emoji14]a i tak mi sie wstawać nie chce... a w lazience mam halogeny wiec mały by sie na bank obudził a tak lampeczka łagodna w sypialni jest. ..
no tak i nie pisalam wam ze moj sie przeniósł ze spaniem w tyg do salonu. .. wiec ja urzeduje z małym tylko hehe

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja bym chlopa nie puściła do salonu spać. Ja tez mam prace w ciągu dnia wiec tez musze się wyspać ;) ale Ty piersią karmisz to S nie ma jak pomóc :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry