reklama
viola150
Fanka BB :)
India mozesz.jak juz naprawdę boli. Jak wrzmiesz kilka razy nie zaszkodzi. Byle nie przesadzac.
Marysia u nas kupy tez nadal nie ma. Dzis puszcza takie smierdzace baczki i trochę sie przy tym napina wiec nie wiem czy nie zaczyna jej zalegac ta kupka w środku.
Ogólnie polozna byla, mala jeszcze spadla na wadze- ma teraz 2700 [emoji20] mam pic ********** i pozuczyla mi laktator elektryczny. Sciagalam z kazdej piersi 7-5-3 i sciagnelam lacznie 20ml. Szalu nie ma...
A orientujecie sie jak to jest z mieszaniem mojego mleka z mm?? Mozna?? I po prostu dajemy mniej wody o tyle ile bylo mleka??
Amelka :* 39tc
cc 8.11
Marysia u nas kupy tez nadal nie ma. Dzis puszcza takie smierdzace baczki i trochę sie przy tym napina wiec nie wiem czy nie zaczyna jej zalegac ta kupka w środku.
Ogólnie polozna byla, mala jeszcze spadla na wadze- ma teraz 2700 [emoji20] mam pic ********** i pozuczyla mi laktator elektryczny. Sciagalam z kazdej piersi 7-5-3 i sciagnelam lacznie 20ml. Szalu nie ma...
A orientujecie sie jak to jest z mieszaniem mojego mleka z mm?? Mozna?? I po prostu dajemy mniej wody o tyle ile bylo mleka??
cc 8.11
Mamakulka
Mała to pięknie !
Viola nie słyszałam o tym żeby mieszać pokarm z mm. Nie pomogę.
Mnie Igi spadł pół kg od urodzeniowej ale potem szybko nadrobil. Oby się rozkręcilo :*
Ignacy juz śpi , ja siedzę po prysznicu i relaksuje się przy świecach idę poczytać książkę i napić się herbatki
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Viola nie słyszałam o tym żeby mieszać pokarm z mm. Nie pomogę.
Mnie Igi spadł pół kg od urodzeniowej ale potem szybko nadrobil. Oby się rozkręcilo :*
Ignacy juz śpi , ja siedzę po prysznicu i relaksuje się przy świecach idę poczytać książkę i napić się herbatki
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Violu ja tez nie slyszalam o mieszkaniu mm z naturalnym.
Co do laktacji to sie nie martw, pojawi sie.
Moja dzis spokojniejsza tylko wieczorem za dlugo ja chyba masowalam i sie wkur**** na calego. Potem przy jedzeniu, ale podalam delicol zeby kolki nie bylo i spi na rekach. Pewnie sie obudzi ze 2 razy bo to nie jej godzina zasypiania. Chyba ze zmeczona bardzo bo od 18 nie spi.
Kupy nadal nie ma.
A co mowila polozna o braku kupki i jak pomoc ewentualnie?
India współczuje Ci takich przykrych sytuacji. A Ada nie probuje odkaszlnac tego leczka?
Dzwoneczku a kolki przeszly? Napisz co u Was. Maz przyjechal?
Mala ooj cudowne wiesci! Spora juz dziewczyna. Bedzie modelka!
Kulka ale Ci dobrze!
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Co do laktacji to sie nie martw, pojawi sie.
Moja dzis spokojniejsza tylko wieczorem za dlugo ja chyba masowalam i sie wkur**** na calego. Potem przy jedzeniu, ale podalam delicol zeby kolki nie bylo i spi na rekach. Pewnie sie obudzi ze 2 razy bo to nie jej godzina zasypiania. Chyba ze zmeczona bardzo bo od 18 nie spi.
Kupy nadal nie ma.
A co mowila polozna o braku kupki i jak pomoc ewentualnie?
India współczuje Ci takich przykrych sytuacji. A Ada nie probuje odkaszlnac tego leczka?
Dzwoneczku a kolki przeszly? Napisz co u Was. Maz przyjechal?
Mala ooj cudowne wiesci! Spora juz dziewczyna. Bedzie modelka!
Kulka ale Ci dobrze!
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Życiowa
viola ja po prostu dolewalam moje mleko do mm w szpitalu jak rozkrecalam laktacje. mozesz tez dać malej najpierw twoje mleko a pozniej butle z mm.
tez pilam ten fema tiker ostatnio
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Pomógł?? Ja dopiero jedna saszetke. Mała jest tak niecierpliwa ze nie moze dossac sie do cyca... kreci glowka w te i w te i tylko krzyczy. Dałam jej mm właśnie z moim i spi.viola ja po prostu dolewalam moje mleko do mm w szpitalu jak rozkrecalam laktacje. mozesz tez dać malej najpierw twoje mleko a pozniej butle z mm.
cc 8.11
reklama
Życiowa
ja pilam rano do śniadania przez trzy czy 4 dni i do tego 3-5-7 ale kilka razy łącznie i teraz jest ok. z tym że mlody ma skok i obie piersi zjada tzn po trochę bo sie wkurza i tak go dostawiam raz do lewej rax do prawej
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app