reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dobrze, ze wszystko ok :-)
Spora, w koncu z jakiegos powodu ten brzuszek taki duzy ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India mozesz.jak juz naprawdę boli. Jak wrzmiesz kilka razy nie zaszkodzi. Byle nie przesadzac.

Marysia u nas kupy tez nadal nie ma. Dzis puszcza takie smierdzace baczki i trochę sie przy tym napina wiec nie wiem czy nie zaczyna jej zalegac ta kupka w środku.

Ogólnie polozna byla, mala jeszcze spadla na wadze- ma teraz 2700 [emoji20] mam pic ********** i pozuczyla mi laktator elektryczny. Sciagalam z kazdej piersi 7-5-3 i sciagnelam lacznie 20ml. Szalu nie ma...

A orientujecie sie jak to jest z mieszaniem mojego mleka z mm?? Mozna?? I po prostu dajemy mniej wody o tyle ile bylo mleka??

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Mała to pięknie !

Viola nie słyszałam o tym żeby mieszać pokarm z mm. Nie pomogę.

Mnie Igi spadł pół kg od urodzeniowej ale potem szybko nadrobil. Oby się rozkręcilo :*

Ignacy juz śpi , ja siedzę po prysznicu i relaksuje się przy świecach ;) idę poczytać książkę i napić się herbatki :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Violu ja tez nie slyszalam o mieszkaniu mm z naturalnym.
Co do laktacji to sie nie martw, pojawi sie.
Moja dzis spokojniejsza tylko wieczorem za dlugo ja chyba masowalam i sie wkur**** na calego. Potem przy jedzeniu, ale podalam delicol zeby kolki nie bylo i spi na rekach. Pewnie sie obudzi ze 2 razy bo to nie jej godzina zasypiania. Chyba ze zmeczona bardzo bo od 18 nie spi.
Kupy nadal nie ma.
A co mowila polozna o braku kupki i jak pomoc ewentualnie?

India współczuje Ci takich przykrych sytuacji. A Ada nie probuje odkaszlnac tego leczka?

Dzwoneczku a kolki przeszly? Napisz co u Was. Maz przyjechal?

Mala ooj cudowne wiesci! Spora juz dziewczyna. Bedzie modelka!:)

Kulka ale Ci dobrze!:)

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

viola ja po prostu dolewalam moje mleko do mm w szpitalu jak rozkrecalam laktacje. mozesz tez dać malej najpierw twoje mleko a pozniej butle z mm.
tez pilam ten fema tiker ostatnio :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

viola ja po prostu dolewalam moje mleko do mm w szpitalu jak rozkrecalam laktacje. mozesz tez dać malej najpierw twoje mleko a pozniej butle z mm.
tez pilam ten fema tiker ostatnio :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Pomógł?? Ja dopiero jedna saszetke. Mała jest tak niecierpliwa ze nie moze dossac sie do cyca... kreci glowka w te i w te i tylko krzyczy. Dałam jej mm właśnie z moim i spi.

Amelka :* 39tc
cc 8.11

reklama
ja pilam rano do śniadania przez trzy czy 4 dni i do tego 3-5-7 ale kilka razy łącznie i teraz jest ok. z tym że mlody ma skok i obie piersi zjada tzn po trochę bo sie wkurza i tak go dostawiam raz do lewej rax do prawej ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry