reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku, kiedy Twojej coreczce przeszly te ulewania? Ja w sobote zrobilam sobie spacer po jedna rzecz do empiku i w sklepie mialam akcje ratunkowa... :-( przerazaja mnie te epizody, bo caly czas musze ja obserwowac, bo nigdy nic nie wiadomo i nigdy nie slychac, ze sie krztusi....

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
ja mam przewijak na łóżeczku[emoji14]a i tak mi sie wstawać nie chce... a w lazience mam halogeny wiec mały by sie na bank obudził a tak lampeczka łagodna w sypialni jest. ..
no tak i nie pisalam wam ze moj sie przeniósł ze spaniem w tyg do salonu. .. wiec ja urzeduje z małym tylko hehe

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
No ja w lazience mam i halogeny i lampeczke nad lustrem, wiec w nocy halogenow nie wlaczam, zeby malej po oczach nie swiecic.
Moj przy Radku spal 3 ms w innym pokoju, ale teraz nie ma takiej mozliwosci.

2870 g, 53 cm

India u nas na sierpniowkach dziewczyna tak miała i lekarz kazał zagęszczac mleko. Ona odciaga i zagęszczanie. Daje rzecz jasna z butelki.

U nas skok! 5 tygodniowy. Juhuuuuu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dalabym rady w nocy smigac laktatorem chyba. Na razie to sa sporadyczne sytuacje tylko. Ale zastanawiam sie, bo ona ulewa po dluzszym czasie od jedzenia, juz takim gestym przetrawionym. Czy u tej kolezanki tez tak?

Ja dzisiaj odkrylam z wielka przykroscia, ze pierwszy raz od kilku lat mam zapalenie pecherza!. Fuuuuuuck. Kiedys to cholerstwo lapalam raz na miesiac.
Kupilam urosept i zuravit, ale zapomnoalam zapytac czy moge nospe brac? Moze ktos wie?

2870 g, 53 cm

India mój tez takim serkiem ulewa przewaznie i też nie od razu po jedzeniu. moja mama powiedziala ze jej babcia zawsze mówiła ze jak dziecko tak ulewa to przybiera na wadze hehe ale wiadomo jak to jest z takimi "powiedzeniami".
ja to ostatnio w ogole sie popisalam w temacie ulewania bo mlody ulał albo sie pozygal w nocy a ja nic nie słyszałam. .. dopiero po mokrej poduszce sie zorientowałam nad ranem. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Zyciowa, cale szczescie, ze on sam sobie z tym radzi, bo moja to taka pierdola, ze ratowac trzeba :-)

2870 g, 53 cm

reklama
jejku mój syn ma skok...
dzisiaj jakaś kumulacja chyba jest[emoji14]albo za szybko sie wyspal na spacerze bo jak odprowadzilam Marysie na 9.30 to od razu z nim polazilam dwie godzinki. .. i od powrotu spal godzine w domu tylko a tak to marudzi i mędzi i ryczy[emoji14]wsadzialam go do chusrawki wlaczylam odglosy natury buzie zatkalam smoczkiem i sie buja[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry