reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ooj w szoku jestem! Dziecko nie dojada i dlatego kupy nie ma? Szok. A ile Amelka spadla po urodzeniu? Szybko wyszlas i mala wcale duzo nie musi przybrac. Moja zaczla dopiero w 4-5 dobie przybierac i przybrala tylko 200 a stracila 300

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
co tu tak cicho? hop hop :)

teraz pewnie większość kąpiel szykuje. ..

Kulcia współczuję okresu...

ej laski ile od porodu mialyscie zbliżenie albo próbę srksow jakiś? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Viola na piersi dziecko może do 2 tygodni nie robić wiec położna jakaś niedoinformowana chyba. Na mm by było dziwne. Mleko matki często jest w całości trawione, wchłania się w organizm dziecka wiec nie jest wydalane wiec to dobrze :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie poczytałam o tym. Tylko ja na noc wczoraj dalam mm no ale to 60ml wiec może nie mialo to az takiego wpływu

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ooj w szoku jestem! Dziecko nie dojada i dlatego kupy nie ma? Szok. A ile Amelka spadla po urodzeniu? Szybko wyszlas i mala wcale duzo nie musi przybrac. Moja zaczla dopiero w 4-5 dobie przybierac i przybrala tylko 200 a stracila 300

Amelka spadla 300g w dniu wypisu. Jutro będzie 6 doba od urodzenia wiec zobaczymy.

Jeszcze martwi mnie to ze np jak sie obudzi to niby tak szuka cyca, glowka w prawo i lewo, raczki do buzi. A jak wyciagne cyca to tak lapczywie probuje go zlapac, w prawo w lewo. Denerwuje się, placze i czasem zlapie a czasem nie. Nie wiem czemu. Pelne jakos specjalnie nie sa. Dlaczego tak sie może dziac??

My zaraz kapanie, a mala właśnie drzemie mi na kolanach bo takiej wlasnie nieudanej probie przyssania sie. Poprobowala kilka raazy i przysnela.

Filip jutro do przedszkola to od rana bedzie trochę ciszej :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ja miałam równo 6 tyg po porodzie troszkę na początku bolało ale jakoś poszło zaraz no a teraz mam okres ale mam takie ruje za przeproszeniem ze szok tak mi się chce non stop[emoji14]

Viola a widać żeby jej to ze nie zrobiła kupki przeszkadzało? Boli brzuszek? Może jak boli to pomóż jej termometrem troszkę . Ja tak parę razy zrobiłam jaj Filip miał taką plasteline właśnie aż się dziecko inne zrobiło.

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

U mnie termometr nie działa, czopek tak samo. Płacze okresowo jak nie przejdzie do 22 to na szpital jedziemy bo to płacz niesamowity.

reklama
hej :)
jak codzień nie mogę się zwlec z łóżka. .. nie wiem jak mam się zmobilizować i zorganizować żeby jeszcze marysie zacząć odprowadzać do przedszkola na 8:30 :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry