reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ooj w szoku jestem! Dziecko nie dojada i dlatego kupy nie ma? Szok. A ile Amelka spadla po urodzeniu? Szybko wyszlas i mala wcale duzo nie musi przybrac. Moja zaczla dopiero w 4-5 dobie przybierac i przybrala tylko 200 a stracila 300

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
co tu tak cicho? hop hop :)

teraz pewnie większość kąpiel szykuje. ..

Kulcia współczuję okresu...

ej laski ile od porodu mialyscie zbliżenie albo próbę srksow jakiś? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Viola na piersi dziecko może do 2 tygodni nie robić wiec położna jakaś niedoinformowana chyba. Na mm by było dziwne. Mleko matki często jest w całości trawione, wchłania się w organizm dziecka wiec nie jest wydalane wiec to dobrze :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie poczytałam o tym. Tylko ja na noc wczoraj dalam mm no ale to 60ml wiec może nie mialo to az takiego wpływu

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ooj w szoku jestem! Dziecko nie dojada i dlatego kupy nie ma? Szok. A ile Amelka spadla po urodzeniu? Szybko wyszlas i mala wcale duzo nie musi przybrac. Moja zaczla dopiero w 4-5 dobie przybierac i przybrala tylko 200 a stracila 300

Amelka spadla 300g w dniu wypisu. Jutro będzie 6 doba od urodzenia wiec zobaczymy.

Jeszcze martwi mnie to ze np jak sie obudzi to niby tak szuka cyca, glowka w prawo i lewo, raczki do buzi. A jak wyciagne cyca to tak lapczywie probuje go zlapac, w prawo w lewo. Denerwuje się, placze i czasem zlapie a czasem nie. Nie wiem czemu. Pelne jakos specjalnie nie sa. Dlaczego tak sie może dziac??

My zaraz kapanie, a mala właśnie drzemie mi na kolanach bo takiej wlasnie nieudanej probie przyssania sie. Poprobowala kilka raazy i przysnela.

Filip jutro do przedszkola to od rana bedzie trochę ciszej :-)

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Ja miałam równo 6 tyg po porodzie troszkę na początku bolało ale jakoś poszło zaraz no a teraz mam okres ale mam takie ruje za przeproszeniem ze szok tak mi się chce non stop[emoji14]

Viola a widać żeby jej to ze nie zrobiła kupki przeszkadzało? Boli brzuszek? Może jak boli to pomóż jej termometrem troszkę . Ja tak parę razy zrobiłam jaj Filip miał taką plasteline właśnie aż się dziecko inne zrobiło.

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

U mnie termometr nie działa, czopek tak samo. Płacze okresowo jak nie przejdzie do 22 to na szpital jedziemy bo to płacz niesamowity.

reklama
hej :)
jak codzień nie mogę się zwlec z łóżka. .. nie wiem jak mam się zmobilizować i zorganizować żeby jeszcze marysie zacząć odprowadzać do przedszkola na 8:30 :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry