reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu Twoja perełka taka czarna jak Nasze dziewuszki;)
Ja dopiero teraz wkładam czyli skonczone 2mc.
Cóż ja co do kp Ci nie doradze, bo ja na diecie, aczkolwiek jem smażone np. Dzis kielbaske i boczus.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
1478896650-1d1mld.jpeg
moje boo

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Super fotka i Igus :-)

Ja tez wszystko jem, z orzechow tylko rezygnuje.

Do lezaczka wkladalam przed pierwszym miesiacem,ale to tylko jak szlam do toalety albo kuchni na chwile. A tak na dluzej to od jakis dwoch tygodni, teraz Ada ma 7. Przez dluzej rozumiem 10-15 min., bo tylko tyle wytrzymuje :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mi zostaly jakies 4 kg, ale to moje obzarstwo ma na to wplyw i brak aktywnosci.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

mi zostaly 3-4 zależy kiedy sie zwaze... zaczęłam robic po 5 przysiadow z malym dziennie ale nie pełnych[emoji14]no i jak chodze itp to pelna kontrola i napinanie mięśni :) 15 mam wizytę bo koncze połog to zapytam o ćwiczenia konkretniejsze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

mi zostaly 3-4 zależy kiedy sie zwaze... zaczęłam robic po 5 przysiadow z malym dziennie ale nie pełnych[emoji14]no i jak chodze itp to pelna kontrola i napinanie mięśni :) 15 mam wizytę bo koncze połog to zapytam o ćwiczenia konkretniejsze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak probowalam, ale ciezko bylo mi utrzymac rownowage:( Magda juz 5600 wazy wiec wole nie ryzykowac.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry