reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu Twoja perełka taka czarna jak Nasze dziewuszki;)
Ja dopiero teraz wkładam czyli skonczone 2mc.
Cóż ja co do kp Ci nie doradze, bo ja na diecie, aczkolwiek jem smażone np. Dzis kielbaske i boczus.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
1478896650-1d1mld.jpeg
moje boo

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Super fotka i Igus :-)

Ja tez wszystko jem, z orzechow tylko rezygnuje.

Do lezaczka wkladalam przed pierwszym miesiacem,ale to tylko jak szlam do toalety albo kuchni na chwile. A tak na dluzej to od jakis dwoch tygodni, teraz Ada ma 7. Przez dluzej rozumiem 10-15 min., bo tylko tyle wytrzymuje :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mi zostaly jakies 4 kg, ale to moje obzarstwo ma na to wplyw i brak aktywnosci.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

mi zostaly 3-4 zależy kiedy sie zwaze... zaczęłam robic po 5 przysiadow z malym dziennie ale nie pełnych[emoji14]no i jak chodze itp to pelna kontrola i napinanie mięśni :) 15 mam wizytę bo koncze połog to zapytam o ćwiczenia konkretniejsze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

mi zostaly 3-4 zależy kiedy sie zwaze... zaczęłam robic po 5 przysiadow z malym dziennie ale nie pełnych[emoji14]no i jak chodze itp to pelna kontrola i napinanie mięśni :) 15 mam wizytę bo koncze połog to zapytam o ćwiczenia konkretniejsze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak probowalam, ale ciezko bylo mi utrzymac rownowage:( Magda juz 5600 wazy wiec wole nie ryzykowac.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry