reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

U Nas P emocji lozko rozwalil, obysmy w nocy nie wyladowali na podlodze[emoji23]

Mi spacery do 3-4 km dziennie wystarcza. Mama moja 4mc wracala do siebie wiec mam jeszcze 1 miesiac zeby te 4 kg zrzucic. Ale nie wygladam zle, licze ze cycki z 1 kg waza.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
A ja skapitulowalam i po kilku godzinach cyckania malej i jej nie najedzenia dalam mm... padam na twarz, sutki strasznie bolą, jak mała sie dosysala to wrecz plakalam z bolu sa takie poranione [emoji52] próbowałam przez nakładki ale ona nie chce ich w ogole zassac. I jeszcze na koncu mala nie potrafiła załapać sutka wiec juz sie zalamalam i dałam ok 1 trochę mm i teraz o 2 bo sie obudzila. Jutro bede walczyc z nakladkami bo jakos musza mi sie te piersi wygoic. Masakra. Dobranoc

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Viola, a smarujesz czyms?
Mnie bola do tej pory jak sie dosysa, bo przygryza dziaslami...

Marysia, to jakies harce byly, ze P lozko rozwalil? :-)

Ja niestety robie krotkie spacery, takie do 2 km, bo tyle mam do szkoly i z powrotem, ale chyba bede musiala to zmienic.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Po pierwszej ciazy chyba z rok mi zajal powrot do swojej wagi, bo len mnie pokonal i nic ze soba nie robilam. Teraz mam inna motywacje, bo bardzo chce jak najszybciej zaczac biegac, tylko poki karmie to chyba nie wyjdzie

2870 g, 53 cm

Kulcia łoooj to pieknie waży, prawdziwy chłop!:)

Nadziejka a Twoj brządc ile ma wagi?

India jenyyy zima idzie, a Ty o takich sportach:) podziwiam! A moze masz trase do okola zeby z wozkiem pojechac?
Iwonka mecz byl Polska Ruminia!:) P ogladal na zywo na laptopie i szalal w lozku.

Viola niestety kazda z nas przezywala pierwsze karmienia ale zapewniam Cie że jest to do przezycia i przejdzie ten bol.
Dlaczego twierdzisz że Amelka sie z piersi nie najada? Wsluchaj sie czy polyka pokarm. Jest malutka, brzuszek ma malusi jeszcze. Może to że się obudzila ma inne podloze. Moze chciala sie przytulic, albo cos.
Bedzie dobrze!:)

Życiowa jak prawdziwy mężczyzna Tymi też chciał ogladac mecz albo chociaz posłuchać. Na euro szalał w brzuszku to teraz tez chcial, ale chyba szybko się zmeczyl aniołek.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysiu jak byliśmy ponad 2 tyg temu na szczepieniu to ważył 6.200 wiec teraz nie wiem ile. Dopiero następny raz będą go wazyc 9 grudnia. ; )

No naprawdę tak się przez te kolki jak go nosilismy nauczył na rękach ze jak go znudzi leżenie czy to na łóżku czy w bujaczku czy w tej hustawce to nie ma rady i trzeba nosić bo tak się drze ze jezu.

Na dworze w wozku ostatnio też mi zaczął płakać ale zaraz zasnął na szczęście .

Marysiu on się nie przyzwyczai do tej huśtawki ani do niczego bo gdyby nie pasy to by wypadł tak się wygina jak na ręce chce . ;p

Ale słuchajcie zasnął nam wczoraj i dzisiaj bez noszenia bujania i czegokolwiek na lozku a teraz śpi w wózku wooow[emoji14]

Madzia rzeczywiście duża dziewuszka sliczna;)

Kulcia Igi piękny kawaler;) po mamusi nie?;) tak tak na pewno dlatego tacy podobni hehe ;p

Życiowa ja bodow z neta nie zamawialam ale zamawialam pajacyki spiochy i kaftaniki i Ci powiem ze juz tyle razy pralam i nic im się nie stało wyglądają jak nowe a cena też nie była jakaś wysoka bo wiadomo chciałam zaoszczędzić ;p

Ja juz zrzucilam te 20 kg co przytyłam w ciazy i 2 swoje kg sprzed ciąży no ale ja mało jem i powiem Wam jem 2 razy dziennie i się najadam. No i noszę małego dużo hehe aż czasami cała mokra jestem no normalnie fitness w domu ;p

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

Życiowa Tymi to arystokrata jest mały ;p hehe ;p ale widzisz dobrze ze chociaż dudla tego smoka bo wcześniej pamiętam pisałaś ze w ogóle nie chciał; p

A zapomniałam napisać Marysiu super bujaczek a on się sam buja czy jak ?;)

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

reklama
Marysia, mam gdzie jezdzic ;-)

Co do bodow to ja duzo rzeczy na allegro kupowalam, czy sie oplaca? Pewnie zalezy co.
Podobaja mi sie Bobjour Bebe i Babaluno, ale to sa jedne z drozszych, ktore kupilam.

2870 g, 53 cm

Do góry