Marysiu jak byliśmy ponad 2 tyg temu na szczepieniu to ważył 6.200 wiec teraz nie wiem ile. Dopiero następny raz będą go wazyc 9 grudnia. ; )
No naprawdę tak się przez te kolki jak go nosilismy nauczył na rękach ze jak go znudzi leżenie czy to na łóżku czy w bujaczku czy w tej hustawce to nie ma rady i trzeba nosić bo tak się drze ze jezu.
Na dworze w wozku ostatnio też mi zaczął płakać ale zaraz zasnął na szczęście .
Marysiu on się nie przyzwyczai do tej huśtawki ani do niczego bo gdyby nie pasy to by wypadł tak się wygina jak na ręce chce . ;p
Ale słuchajcie zasnął nam wczoraj i dzisiaj bez noszenia bujania i czegokolwiek na lozku a teraz śpi w wózku wooow[emoji14]
Madzia rzeczywiście duża dziewuszka sliczna
Kulcia Igi piękny kawaler
po mamusi nie?
tak tak na pewno dlatego tacy podobni hehe ;p
Życiowa ja bodow z neta nie zamawialam ale zamawialam pajacyki spiochy i kaftaniki i Ci powiem ze juz tyle razy pralam i nic im się nie stało wyglądają jak nowe a cena też nie była jakaś wysoka bo wiadomo chciałam zaoszczędzić ;p
Ja juz zrzucilam te 20 kg co przytyłam w ciazy i 2 swoje kg sprzed ciąży no ale ja mało jem i powiem Wam jem 2 razy dziennie i się najadam. No i noszę małego dużo hehe aż czasami cała mokra jestem no normalnie fitness w domu ;p
[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]