reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ja nie kupowalam z neta nic. Myslalas o tym karnecie na jedzonko?

India czyli juz cwiczysz? Ahh zazdroszcze:) ja oszczednie.

Nadziejka o kurde, to nie fajnie. Moze musi sie przyzywczaic?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Moja sie buja w tym
DSC_0569.jpeg

Załączniki

• DSC_0569.jpeg
    DSC_0569.jpeg
    39,1 KB · Wyświetleń: 198
Życiowa ja nie kupowalam z neta nic. Myslalas o tym karnecie na jedzonko?

India czyli juz cwiczysz? Ahh zazdroszcze:) ja oszczednie.

Nadziejka o kurde, to nie fajnie. Moze musi sie przyzywczaic?

Mialam pociwczyc, ale dzisiaj tylko wlaczylam :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hej Kasia, milo Cię widzieć. Szkoda Madzi z tymi kolkami. . .

Nadziejka masakra z tym noszenie.

Życiowa , Igiemu się każdy dydek odciska. Bez względu na tarcze i wielkość :)

Ja aa Kasia masz super bujak! ! Dużo dałaś? One drogie są dziady.

Ja jak wrócę to tez próbuje ćwiczyć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A dziekuje India. Faktycznie Magda rośnie jak na drożdżach. Wy też już wiekszy rozmiar zakładacie:)

Kulcia daliśmy 350 zl z przesylką:) jestem mega zadowolona ale jak widac , Magda długo w nim nie pośpi.
Jejku Ty tez juz cwiczysz? Kurde sama zostane :/

Hej dziewczyny. No sama jestem ciekawa jakie wloski bedzie miec Amelka :-) filip juz przu urodzeniu mial jasniejsze i jest blondyn :-)

Kasia MArysia super ze jestes :-) sliczna Madzia i fajna hustawka :-)

A do lezaczka od kiedy wkladalyscie?? Tzn jak ile dzieci mialy??

I jeszcze pytanie co do jedzenia przy kp- jecie wszystko tak?? Tzn tak calkiem?? Smazone?? A co z plackami.ziemniaczanymi?? Bo muszę sie wziac za robienie obiadow O:-)[emoji6]
A warzywa na patelnię jakbym sobie delikatnie podsmazyla??

Amelka :* 39tc
cc 8.11

reklama
Ja narazie o ćwiczeniach nie mysle :-) Rogala dzis zjadlam :-)

Ale brzuch mi został :-\ i narazie 7kg zgubilam. Jeszcze jakies 7 do wagi sprzed ciazy a ona i tak byla za wysoka...

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Do góry