reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moje chłopaki mieli czarne czupryny po urodzeniu jak nie wiem, nigdy się też nie wytarly. Ciekawe jaka córcia będzie. Viola śliczna Kruszynka [emoji4]
Eishat moje libido równe zero do tej pory...
Wogole dziś samopoczucie do bani, chce już styczeń

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Dziewczyny ja Was czytam ale jakos weny brak. Z Madzia raz lepiej raz gorzej. Ja na diecie całkowitej nawet bez makaronow , a maka tylko do zageszczenia.
Na ulewanie i kolki dostalismy Debridat, ale jeszcze go nie wprowadziłam.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysiu dalej mała ma kolki? Mój juz niby nie ma czasami jak go mocne boleści najda brzuszka jak kupa nie idzie to wtedy z godzinę poplacze ale i tak jest o niebo lepiej już.

. Nie napisze ze jest grzeczniejszy bo zaraz będę znowu miała koncerty podłości hehe;p

Mój mnie dzisiaj wkurzył bo pojechał do siebie miało go nie być 2 godziny a już 6 go nie ma i nie dzwoni i ja też nie będę dzwoniła. A on miał się małym zająć a ja miałam obiad zrobić i pochowalam mięso i to wszystko nie zrobię z Filipem obiadu niestety bo nie chciał spać wcale.
Jestem głodna bo zjadłam tylko śniadanie co mi Fifi zaśnie i pójdę coś robić do jedzenia to się budzi I tak w kółko. Jestem taka zła na tego mojego ze coś mnie trafia cały dzień go noszę ze juz kręgosłupa nie czuje a ten wiecznie ma coś do roboty w tym domu .

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

Marysiu dalej mała ma kolki? Mój juz niby nie ma czasami jak go mocne boleści najda brzuszka jak kupa nie idzie to wtedy z godzinę poplacze ale i tak jest o niebo lepiej już.

. Nie napisze ze jest grzeczniejszy bo zaraz będę znowu miała koncerty podłości hehe;p

Mój mnie dzisiaj wkurzył bo pojechał do siebie miało go nie być 2 godziny a już 6 go nie ma i nie dzwoni i ja też nie będę dzwoniła. A on miał się małym zająć a ja miałam obiad zrobić i pochowalam mięso i to wszystko nie zrobię z Filipem obiadu niestety bo nie chciał spać wcale.
Jestem głodna bo zjadłam tylko śniadanie co mi Fifi zaśnie i pójdę coś robić do jedzenia to się budzi I tak w kółko. Jestem taka zła na tego mojego ze coś mnie trafia cały dzień go noszę ze juz kręgosłupa nie czuje a ten wiecznie ma coś do roboty w tym domu .

Niestety zdarzają się. Wczoraj kupy nie było, a dziś się spinała, prężyła, płakała i użyłam rurki. Dopiero po paru minuatch poszła kupa ale gęsta, coś jak plastelina. Jestem w szoku, bo tylko kp , a tu taka kupa.
Martyna, a ten bujaczek nie daje rady ?

hejooo a co tu taka cisza?
ja dzisiaj musialam pranie ogarnąć bo ostatnie dobre body zostało malemu[emoji14]a ze ma skok i najchętniej by ciagle przy cycu byl to nie zdarzylam zrobić obiadu[emoji14]cos za cos... bo chate ogarnelam troszke jak moj poszedl na siłownię. .. dobrze ze jest pizza na dowoz hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też ma takie kupy no ale ja karmie mm.
Marysiu on w tym spokojnie nie posiedzi . Jak chce mu się mocno spać to posiedzi grzecznie aż zaśnie a jak jest wyspany to będzie się darł tak ze nie pobuja się nawet 5 min[emoji14]
Tyle szczęścia i radości ze oprócz noszenia na rękach teraz chce gadać po swojemu na łóżku jak go położę i się śmieje macha nogami rękami ale to też muszę patrzeć bo jak odejde to płacze o i tako. ;p

Nadziejka jaki rekohlik z Fifiego. ja bym go chyba w chustę zamotala... zresztą nie dalabym eady chodzić pol dnia... a na dworze w wozku jeat ok?

Marysiu, Ada miala takie ze dwa tygodnie, ze robila plastelinki co drugi dzien, to jest ok raczej i noe jest to zaparcie.
Musza dojrzec brzucholki

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ej, odpalilam Lewandowska i szok, bo wcale nie dziala mi na nerwy :-) wiec nie wiem jakim cudem wkurza Was bardziej niz Chodakowska :p

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
ej dziewczyny skąd zamawialyscie body? oplaca sie zamawiac z neta w pakach? czy lepiej polowac w np. auchanie... musze jeszcze dydki z lovi zamowic juz 0-3 bo mam mini i tarczke czasami ma maly odcisnieta :) chyba ze do aventa sie przekona... jejku jaki ten moj synu jest wymagahacy pod tym wzgledem... pieluchy tylko pampers... cjusteczek żadnych mleko jedno z droższych. .. smoczki tylko z kuleczka i pojejrzewam tylko z jednej firmy. ..
Marysi nic nie przeszkadzało ...

Do góry