reklama
Anka_32
Fanka BB :)
Ja mam dziś mam lekkie wkurwienie.
Dziś imieniny mojego brata i robią obiad i zaproszeni zostali chyba wszyscy łącznie z kuzynostwem a o nas jakoś zapomnieli...
Teraz mama pisze czy przyjedziemy bo jest tyle dzieci i Tosia by się pobawila.
Jest mi normalnie przykro....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś imieniny mojego brata i robią obiad i zaproszeni zostali chyba wszyscy łącznie z kuzynostwem a o nas jakoś zapomnieli...
Teraz mama pisze czy przyjedziemy bo jest tyle dzieci i Tosia by się pobawila.
Jest mi normalnie przykro....
Życiowa
ale fajne ma włoski
ja zawsze marzyłam zeby moje dzieci mialy takie czuprynki a dwa lysole mi sie trafily[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
ja zawsze marzyłam zeby moje dzieci mialy takie czuprynki a dwa lysole mi sie trafily[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
Q sumie dobry mamy kontakt chociaż w powietrzu wisi konflikt. Oni chyba z góry założyli że nie przyjedziemy bo ja muszę leżeć ale nawet jakbym ja miała nie przyjechać to Z z Tosia by pojechali
dora032
Viola kruszynka boska
Anka faktycznie nie bardzo wyszło z tym zaproszeniem... Mój brat tez ma dziś imieniny.
Ja kurcze od wczoraj masakra jeden wielki paw Nie mogę myśleć o jedzeniu i wieczorem maż musiał mnie do łazienki zaprowadzić bo aż mi się w głowie kręciło. Rano ledwie na zakręcie wyrobiłam Kurcze już lepiej było. Wcześniej to były mdłości a teraz reakcja natychmiastowa...z miską leże he he
Anka faktycznie nie bardzo wyszło z tym zaproszeniem... Mój brat tez ma dziś imieniny.
Ja kurcze od wczoraj masakra jeden wielki paw Nie mogę myśleć o jedzeniu i wieczorem maż musiał mnie do łazienki zaprowadzić bo aż mi się w głowie kręciło. Rano ledwie na zakręcie wyrobiłam Kurcze już lepiej było. Wcześniej to były mdłości a teraz reakcja natychmiastowa...z miską leże he he
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie - jak było z waszym libido na początku ciąży? Od kilku dni nawet nie mogę myśleć o seksie, zwyczajnie mnie to odpycha. Wcześniej taki problem w ogóle mnie nie dotyczył i libido było wysokie nawet podczas @. Mój mąż, gdy się dowiedział, że nie mam ochoty na żadne zbliżenie dosłownie złapał się za głowę i stwierdził, że naprawdę potrzeba mi lekarza
reklama
Mamakulka
Dora ja miałam to samo !
Anka slabo...
Eishat u mnie w ciazy było wyższe. Hormony szalaly
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Anka slabo...
Eishat u mnie w ciazy było wyższe. Hormony szalaly
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom