reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1478673290-1d1mld.jpeg

7 miesiąc. lece na wyniki
Jaki cudny!!:) i jak nisko

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

no wlasnie strasznie nisko mam brzuch. ale to tak jest od poczatku[emoji5] czasem jak mala sie kreci to mam calkiem plasko pod cyckami tak ze moge dlon cala zmiescic (taka przerwa miecy cyckami a brzuchem) moze jakby byl wyzej ten brzuch to lepiej bym funkcjonowala a tak zeby sie schylic to musze soe mega rozkraczyc zeby brzuch sie zmiescil.
Violu jak sie czujesz?

a może Amelka????

Hejka Dziewczyny ;)
Violu gratuluję małej Księżniczki! ;) śliczna jest ;)

Ja wczoraj byłam na tych warsztatach i do domu wróciłam dopiero przed 24. Mam mieszane uczucia, z całych warsztatów najbardziej mi się podobało omawianie fotelików i bezpieczeństwa i pierwsza pomoc dla Maluszka. Reszta według mnie, zamiast czegoś uczyć, była jedną wielką reklamą. Chociaż może to tylko moje odczucia ;p
Znowu mnie brzuch pobolewa, ale to pewnie wczoraj trochę przesadziłam z chodzeniem i w ogóle, a o 17.30 mam wizytę u gina i swoje wyniki glukozy odbiorę, trzymajcie kciuki ;D

Miłego popołudnia ;)

A my mialysmy dzis pierwsze szczepienia, kolejne za 2 tygodnie.
MalaMi, piekny brzuszek.
Nuska, ja nie bylam na warsztatach, ale pewnie masz racje z ta reklama - w koncu nikt tak po prostu nie organizuje warsztatow, z ktorymi jezdzi po kraju, jakis przekaz musi byc ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

a my cyckamy i cyckamy :) maly ma skok chyba czesciej pcha raczki do buzi i czesciej patrzy mi głęboko w oczy :) szczegolnie jak cyca ma[emoji14]
juz bez mm sobie radzimy od dwoch dni. ale mialam swoje mleko odciagniete. dzisiaj nie dzialalam nic laktatorem ale s kupil lepsze mleko i zamierzam mu dac po kapieli a w nocy pierś. .. dziwne ze w nocy je na przemian i śpi a w dzien fomaga sie obu na jedno karmienie. ..

w ogóle moj mąż mi zaproponował wykupienie abonamentu na obiady zebym gotowac nie musiała[emoji14]
dzisiaj przyniósł mi obiad łooo pyszny byl hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

zaczynam szykowac ciuszki do prania. pierw te co dostalam od kolezanki bo po malym mam na strychu. to jest moze 1/3 a mose 1/4 tego co dostalam....gdzie ja to pochowam pozniej w takich ilosciach????
1478712304-1d1mld.jpeg

zyciowa to super ze wracacie do cyckowania[emoji5] no i z obiadami tez fajny pomysl[emoji5]

reklama
MalaMi bedziesz mogla przebierac i przebierac i przebierac ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry