reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ważne ze lepiej się czujesz. Oszczedzaj sie wiadomo Ja też mam mieszane uczucia do tego lezenia. Czytalam artylul ze niektórzy lekarze odchodzą właśnie od tych zaleceń.

Ja to juz chyba drugi miesiąc leżę Stracilam rachube Czuję się strasznie słaba Dziś wzięłam prysznic i boli mnie brzuch,czuję ze się napina i spać nie mogę.
Ja to mam wrażenie że jak np pochodzę z 5 minut to boli mnie dół brzucha bo mięśnie są nie przyzwyczajone do ciężaru.
No ja od miesiąca w sumie też leżenie. Najpierw szpital później po też musiałam leżeć i pochodziłam może kilka dni i znowu w łóżko....
Ja mam jeszcze 3,5 letnie dziecko w domu. Przychodzą rodzice ale wiecie jak to jest. Dziś np nie śpimy od 5:30 bo Tosia chciała oglądać gwiazdy...
I tak siedzimy i gramy w planszowki.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja leżałam w ciazy 2 tygodnie. Pamiętam jak mi było przykro bo pierwszy fajny śnieg spadł i nie mogłam zobaczyć tak porządnie to mąż pojechał mi zdjęć narobić :)

Ładnie Adka przybiera, ma moc dziewczyna.

Nuska daj znać co po wizycie! Nie rób sobie jaj każda tu od razu pisała lub pisze a Ty uciekinier :)

Ja wstałam wcześnie bo u mamy robią rury i po 8 wody juz nie ma do 15... masakra akurat jak jestem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, no brak wody przez tyle czasu to nic fajnego... U mnie niedaleko stoi osiedle, gdzie mielismy kupic mieszkanie i cale szczescie w pore rozwiazalismy umowe, bo podobno w niedziele po 16 niektore bloki maja przerwe w dostawie wody, bo kanalizacja nie wyrabia na ta ilosc mieszkancow. Chore to w dzisiejszych czasach, w mieszkaniu przez ktore zadluzasz sie w banku...

U nas mrozu jeszcze nie ma, wczoraj padal snieg, ale byly 2 stopnie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ada po szczepieniu ma lekko podwyzszona temperature i chyba jest bardziej ospala.

Viola, daj znac co u Was? Mala juz z Toba pewnie. Jak sie czujecie. Daj fotke.

Marysiu, a z Toba dziecko co, ze sie nie odzywasz do nas?

No i Adke wrzucam

1478763134626.jpg

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Załączniki

• 1478763134626.jpg
    1478763134626.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 166
O jezu jaka śliczna Adka; *

Kurde zamówiłam sobie parę rzeczy na allegro do szkoły bo jako ze chodzę na kosmetyczkę to mi parę rzeczy jest potrzebnych i wzięłam ta przesyłkę allegro polecony in post i mi przyszła wiadomość ze przysyłka wczoraj dostarczona była . Ciekawe jakim cudem jak byliśmy cały czas w domu kurde .

Kupiliśmy wczoraj w końcu automat . Trochę drogo nam wyszedł miał być inny i tańszy ale już nie było. 1300 zł daliśmy. No ale to już na lata to niech będzie .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Hejka Dziewczyny ;)
Dora, ja też mam problemy ze spaniem, ale chyba u mnie powodem jest kręgosłup, tak mi się wydaję, no i uwielbiam spać na brzuchu albo na plecach a teraz to słabo. Na brzuchu jak bym na kamieniu leżała do tego boję się, że będę "gniotła" Małego, więc już staram się tak nie kłaść, a na plecach ciężko mi się oddycha hehe ;p
Anka_32 ja mam podobne bóle podbrzusza, jak by macica, czy tam jakieś mięśnie i ciężko mi się wstaje czy chodzi, podnosi nogę itp. Niestety nie wiadomo od czego to (z Małym wszystko jest ok) i tak myślę czy kręgosłup można odczuwać od przodu... No i już tak chodzę z tym bólem raz mniejszym raz większym od końca września...
India Adka cudna, te usteczka i włoski :D
Kulcia czuję się postawiona do pionu hahaha ;) zachowałam się jak gówniarz, obiecuję poprawę :D

No więc, wczoraj przed wizytą odebrałam wyniki cukru i się baaardzo zdziwiłam ;p z racji tego że jestem z tych większych (kto ma mnie na fejsie ten wie ;p) byłam przekonana, że wyniki będą złe. A tu na czczo 76,5 a po 2 godz. 113,97 i ginek mówi, że wyniki bardzo dobre, więc uff ;)

Waga poszła do góry ale u mnie co wizytę to raz do góry, raz w dól więc ginek mówi, że jest dobrze i że zobaczymy czy w grudniu zachowamy schemat i w dół pójdzie ;p

Z Jasiem wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta, Maluszek cały czas leży na główce ;)
Przepływy ok, serduszko ok, wszystkie wymiary idealne jak dla mojego tygodnia ciąży ;)
Jedno co, to Mały waży niecałe 800g, zmartwiłam się czy nie za mało, gin mówi, że to dobra waga jest poza tym wiadomo, że sprzęt też może nie dokładnie mierzyć itp w każdym razie rośnie idealnie według mojego gina i mówi, że jeszcze przyśpieszy ze wzrostem, albo będzie drobniutki ;)
No i widziałam, że mój Synek ma piękny malutki prościutki nosek i myślę po kim hihihi :)
Wrzucam wam fotkę Małego i teraz co na niej widzicie? Ja widzę wszystko tak jak ma być a mężu mój nie widzi nic, ahh faceci ;p
15045305_1185652831496462_1042680633_o (1).jpg

Załączniki

• 15045305_1185652831496462_1042680633_o (1).jpg
    15045305_1185652831496462_1042680633_o (1).jpg
    93,2 KB · Wyświetleń: 53
Hej. My dziś do domku :-) z kp idzie nam tak sobie. Wczoraj ladnie ssala. Noc tez co prawda caly czas przy cycu ale popila i szla spac. A dzis jest jakos kiepsko. Nie dosc ze sutki mam tak pogryzione az bordowe to mleko z nich.nie cieknie. Jak nacisne to jakas kropelka sie pojawi. Mala pila ostatni raz ok 7-8 rano. Dopiero teraz sie przyssala. Taki okropny ból ze nie wiem.

Amelka :* 39tc
cc 8.11

reklama
Do góry