reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Czytam was kochane caly czas, co u nas hmm maz za tydzien przyjezdza bo juz dluzej nie chce mamy prosic o pomoc bo z mamy zdrowiem nie najlepiej, a tesciowa tak marudzila ze czuje sie nie potrzebna a jak potrzebna to dupa w tyl , aj szkoda gadac. A mala raz lepiej raz gorzej. Raz spi raz budzi sie co sekunde. Ma ataki kolki wtedy placze bardzo mocno, no i dalej mocno jej sie ulewa wiec kolorowo tez nie jest.
Nadziejko ja tez z tego wszystkiego palic zaczelam :(
Pozdrawiam was wszystkie i caluje bobaski !

A jak Lilka? ( dobrze pamietam imie czy pokrecilam cos)?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dobrze pamietasz :) Lila dobrze pomaga mi przy Zuzi i nie moze doczekac sie kiedy bedzie wieksza bardziej kontaktowa :) Wkoncu bobasy swoje lale powyciagala i robi to co ja :)

1478616773-1d1mld.jpeg

Mój bąbelek :-* jest taka drobniutka w porównaniu do Filipa! Byla sie poprzytulac i moj ja odwiozl bo wracl do Filipa. Ja leżę i sie nie ruszam. Chyba się zdrzemne

Amelka :* 39tc
cc 8.11

a malutka kruszynka[emoji8]
okolice pepka mnie bola tzn skora. masakra z tym moim brzuchem....
no i w nocy jak chcem sie przekrecic to dosc mocno boli mnie cale krocze.....
wizyta w poniedzialek na 19 a jutro ide na morfo i mocz

a może Amelka????

reklama
Do góry