reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1478673290-1d1mld.jpeg

7 miesiąc. lece na wyniki
Jaki cudny!!:) i jak nisko

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

no wlasnie strasznie nisko mam brzuch. ale to tak jest od poczatku[emoji5] czasem jak mala sie kreci to mam calkiem plasko pod cyckami tak ze moge dlon cala zmiescic (taka przerwa miecy cyckami a brzuchem) moze jakby byl wyzej ten brzuch to lepiej bym funkcjonowala a tak zeby sie schylic to musze soe mega rozkraczyc zeby brzuch sie zmiescil.
Violu jak sie czujesz?

a może Amelka????

Hejka Dziewczyny ;)
Violu gratuluję małej Księżniczki! ;) śliczna jest ;)

Ja wczoraj byłam na tych warsztatach i do domu wróciłam dopiero przed 24. Mam mieszane uczucia, z całych warsztatów najbardziej mi się podobało omawianie fotelików i bezpieczeństwa i pierwsza pomoc dla Maluszka. Reszta według mnie, zamiast czegoś uczyć, była jedną wielką reklamą. Chociaż może to tylko moje odczucia ;p
Znowu mnie brzuch pobolewa, ale to pewnie wczoraj trochę przesadziłam z chodzeniem i w ogóle, a o 17.30 mam wizytę u gina i swoje wyniki glukozy odbiorę, trzymajcie kciuki ;D

Miłego popołudnia ;)

A my mialysmy dzis pierwsze szczepienia, kolejne za 2 tygodnie.
MalaMi, piekny brzuszek.
Nuska, ja nie bylam na warsztatach, ale pewnie masz racje z ta reklama - w koncu nikt tak po prostu nie organizuje warsztatow, z ktorymi jezdzi po kraju, jakis przekaz musi byc ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

a my cyckamy i cyckamy :) maly ma skok chyba czesciej pcha raczki do buzi i czesciej patrzy mi głęboko w oczy :) szczegolnie jak cyca ma[emoji14]
juz bez mm sobie radzimy od dwoch dni. ale mialam swoje mleko odciagniete. dzisiaj nie dzialalam nic laktatorem ale s kupil lepsze mleko i zamierzam mu dac po kapieli a w nocy pierś. .. dziwne ze w nocy je na przemian i śpi a w dzien fomaga sie obu na jedno karmienie. ..

w ogóle moj mąż mi zaproponował wykupienie abonamentu na obiady zebym gotowac nie musiała[emoji14]
dzisiaj przyniósł mi obiad łooo pyszny byl hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

zaczynam szykowac ciuszki do prania. pierw te co dostalam od kolezanki bo po malym mam na strychu. to jest moze 1/3 a mose 1/4 tego co dostalam....gdzie ja to pochowam pozniej w takich ilosciach????
1478712304-1d1mld.jpeg

zyciowa to super ze wracacie do cyckowania[emoji5] no i z obiadami tez fajny pomysl[emoji5]

reklama
MalaMi bedziesz mogla przebierac i przebierac i przebierac ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry