reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A my mialysmy dzis pierwsze szczepienia, kolejne za 2 tygodnie.
MalaMi, piekny brzuszek.
Nuska, ja nie bylam na warsztatach, ale pewnie masz racje z ta reklama - w koncu nikt tak po prostu nie organizuje warsztatow, z ktorymi jezdzi po kraju, jakis przekaz musi byc ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
India a szczepili Ade po urodzeniu w szpitalu?

reklama
zaczynam szykowac ciuszki do prania. pierw te co dostalam od kolezanki bo po malym mam na strychu. to jest moze 1/3 a mose 1/4 tego co dostalam....gdzie ja to pochowam pozniej w takich ilosciach????
1478712304-1d1mld.jpeg

zyciowa to super ze wracacie do cyckowania[emoji5] no i z obiadami tez fajny pomysl[emoji5]
Prania i prasowania nie zazdroszczę ale pomysł ze będziesz miała sporo zrobione na zapas :)

a my cyckamy i cyckamy :) maly ma skok chyba czesciej pcha raczki do buzi i czesciej patrzy mi głęboko w oczy :) szczegolnie jak cyca ma[emoji14]
juz bez mm sobie radzimy od dwoch dni. ale mialam swoje mleko odciagniete. dzisiaj nie dzialalam nic laktatorem ale s kupil lepsze mleko i zamierzam mu dac po kapieli a w nocy pierś. .. dziwne ze w nocy je na przemian i śpi a w dzien fomaga sie obu na jedno karmienie. ..

w ogóle moj mąż mi zaproponował wykupienie abonamentu na obiady zebym gotowac nie musiała[emoji14]
dzisiaj przyniósł mi obiad łooo pyszny byl hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa fajnie że wraca do normy i pomysł z obiadami super Tym bardziej jeśli są dobre

To leżenie nie wyjdzie mi do końca na dobre. Dziś trochę pochodziła to już jestem zmęczona. Jeszcze 14 dni

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ważne ze lepiej się czujesz. Oszczedzaj sie wiadomo Ja też mam mieszane uczucia do tego lezenia. Czytalam artylul ze niektórzy lekarze odchodzą właśnie od tych zaleceń.

Ja to juz chyba drugi miesiąc leżę Stracilam rachube Czuję się strasznie słaba Dziś wzięłam prysznic i boli mnie brzuch,czuję ze się napina i spać nie mogę.

Dora, tak - Ada byla szczepiona w szpitalu.

Wspolczuje Wam tego lezenia, obyscie dostaly wkrotce zielone swiatlo na wstanie z lozek.

Zyciowa, Ty chyba pisalas o kp w nocy, ze mniej je maly. Ada ma tak samo, najada sie po 5 min ssania i idzie spac. I cycki wariuja

2870 g, 53 cm

reklama
Dora, nic dziwnego :-) jak sie tak w lozku lezy caly czas to pory dnia i nocy sie zlewaja :p
A inna sprawa, ze ciaza robi swoje i faktycznie ciezko spac ciagiem.
Ja bym z wielka checia poszla spac, ale wpierw ten maly krasnal musi przysnac dobrze, zeby mi sie nie wiercila zaraz ;-)

2870 g, 53 cm

Do góry