reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dora dobre[emoji5] dla dzieci trzeba uwazac co sie mowi heheh.
kurcze od kilku dni nie przychodza mi powiadomienia ze sa nowe posty.
ja staram sie tak codziennie malego klasc spac 12-13 i dzis dziadkow odwozilam do domu chwile po 12 i weacam do domu na maly siedzi na pierwszym schodzie i "aa baa" "aaaa" wola hehe. mama mowi ze chwile juz siedzial i czekal na mnie zebysmy poszli na gore spac[emoji5]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.
Jakie ma wyczucie czasu Zegarek mu nie potrzebny

reklama
Kulcia dopiero 2 miesiac ale ja też już kręgosłupa z niego nie czuje czasami . Paweł to wczoraj w końcu powiedział ze on nie wie jak ja z nim wytrzymuje cały dzień i jeszcze w nocy mam siłę wstawać do niego. Jest podły i niecierpliwy mocno . Baka puścić nie może to normalnie białej gorączki dostaje z nerwów. Trzeba to jakoś przetrwać kurde mac;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Qurwaaaa właśnie zjadłam paczkę prażynek!
Ja nie mogę się powstrzymać!
Słodycze mogą nie istnieć ale mięso, słone i pikantne musi być!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka, moja kolek nie miala, a tez jak tylko z rak zdejmuje spiaca to awantura jest. Poza tym baki puszcza zawodowe no i wiercioch, bo w nocy sie kreci, steka, jeczy i to na spiocha wszystko. Ona spi, a ja jestem zmuszona sluxhac tych dzwiekow natury.
Mam pytanie do mamusiek, jak u Was z dwojeczkami- u dzieci w sensie. Ada juz robila taka gesta i raz na dzien, a od dwoch dni znowu robi luzne prawie po kazdym jedzeniu.... Czy to ok?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India Filip to tez taka kokosinda mała przez sen ze szok tak się wierci I jęczy ze jezu ;p

No on jak miał te kolki to i na rękach mi piszczal dosłownie . Juz jest i tak o niebo lepiej niż było nie wiem czy to zasługa tego lefaxu co mu podaje 3 razy dziennie czy po prostu mu przechodzi ale chociaż tak nie płacze jak wcześniej.

India mój czasami robi takie kupy gęste ze o jezu aż się nie może załatwić a czasami taka rzadka walnie ze idzie razem z bąkiem.
Ja mu to mm robie rzadsze niż na opakowaniu np jak tam jest 3 miarki na 90 to ja daje wody 110 a jak 4 miarki na 120 to leje wody 140 bo nie mógł kupy właśnie robić wcale bo mleko za tłuste było .

A doktorka mówiła ze jak robi dziecko pieniace się kupy, zielone i śmierdzące to wtedy może być coś nie tak .

A i mój też robi raz dziennie a tak raz w tyg zrobi ze 2 dziennie.
Ale Ty karmisz piersią to nie wiem kurde. Ale jak nie ma pupy czerwonej i nie boli brzuszek to pewnie tak ma byc

Kolor kup normalny, i nie pienia sie. Po prostu sa takie jak w pierwszym- drugim tygodniu, ze co zje to leci dolem bulhlgoczaca kupa, wsiaka w pieluche. I ta zmiana mnie zastanawia wlasnie.
Zastanawiam sie czy to nie przez pistacje, ktore jadlam przez dwa dni. Nie to, zebym jakos duzo zjadla, ale chyba wole najpierw na pistacje postawic, a dopiero pozniej myslec o ewentualnej skazie bialkowej....

2870 g, 53 cm

India właśnie może być i przez to jak jadlas je pierwszy raz karmiac Adke. Nie ma malutka żadnej skazy tak jak i mój nie miał tylko mu wymyśliłam; p

reklama
Kolor kup normalny, i nie pienia sie. Po prostu sa takie jak w pierwszym- drugim tygodniu, ze co zje to leci dolem bulhlgoczaca kupa, wsiaka w pieluche. I ta zmiana mnie zastanawia wlasnie.
Zastanawiam sie czy to nie przez pistacje, ktore jadlam przez dwa dni. Nie to, zebym jakos duzo zjadla, ale chyba wole najpierw na pistacje postawic, a dopiero pozniej myslec o ewentualnej skazie bialkowej....

2870 g, 53 cm
Nie chce Cię straszyć ale moja koleżanka w zeszłym tygodniu tez się pistacji najadla i karmi piersią i mały w końcu w szpitalu wyladalowal takie miał biegunki Ale ona tak kilka dni te pistacje jadła. Więc może to być jakiś trop w końcu orzechy są mocno uczulajace

Do góry