reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dora dobre[emoji5] dla dzieci trzeba uwazac co sie mowi heheh.
kurcze od kilku dni nie przychodza mi powiadomienia ze sa nowe posty.
ja staram sie tak codziennie malego klasc spac 12-13 i dzis dziadkow odwozilam do domu chwile po 12 i weacam do domu na maly siedzi na pierwszym schodzie i "aa baa" "aaaa" wola hehe. mama mowi ze chwile juz siedzial i czekal na mnie zebysmy poszli na gore spac[emoji5]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.
Jakie ma wyczucie czasu Zegarek mu nie potrzebny

reklama
Kulcia dopiero 2 miesiac ale ja też już kręgosłupa z niego nie czuje czasami . Paweł to wczoraj w końcu powiedział ze on nie wie jak ja z nim wytrzymuje cały dzień i jeszcze w nocy mam siłę wstawać do niego. Jest podły i niecierpliwy mocno . Baka puścić nie może to normalnie białej gorączki dostaje z nerwów. Trzeba to jakoś przetrwać kurde mac;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Qurwaaaa właśnie zjadłam paczkę prażynek!
Ja nie mogę się powstrzymać!
Słodycze mogą nie istnieć ale mięso, słone i pikantne musi być!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka, moja kolek nie miala, a tez jak tylko z rak zdejmuje spiaca to awantura jest. Poza tym baki puszcza zawodowe no i wiercioch, bo w nocy sie kreci, steka, jeczy i to na spiocha wszystko. Ona spi, a ja jestem zmuszona sluxhac tych dzwiekow natury.
Mam pytanie do mamusiek, jak u Was z dwojeczkami- u dzieci w sensie. Ada juz robila taka gesta i raz na dzien, a od dwoch dni znowu robi luzne prawie po kazdym jedzeniu.... Czy to ok?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India Filip to tez taka kokosinda mała przez sen ze szok tak się wierci I jęczy ze jezu ;p

No on jak miał te kolki to i na rękach mi piszczal dosłownie . Juz jest i tak o niebo lepiej niż było nie wiem czy to zasługa tego lefaxu co mu podaje 3 razy dziennie czy po prostu mu przechodzi ale chociaż tak nie płacze jak wcześniej.

India mój czasami robi takie kupy gęste ze o jezu aż się nie może załatwić a czasami taka rzadka walnie ze idzie razem z bąkiem.
Ja mu to mm robie rzadsze niż na opakowaniu np jak tam jest 3 miarki na 90 to ja daje wody 110 a jak 4 miarki na 120 to leje wody 140 bo nie mógł kupy właśnie robić wcale bo mleko za tłuste było .

A doktorka mówiła ze jak robi dziecko pieniace się kupy, zielone i śmierdzące to wtedy może być coś nie tak .

A i mój też robi raz dziennie a tak raz w tyg zrobi ze 2 dziennie.
Ale Ty karmisz piersią to nie wiem kurde. Ale jak nie ma pupy czerwonej i nie boli brzuszek to pewnie tak ma byc

Kolor kup normalny, i nie pienia sie. Po prostu sa takie jak w pierwszym- drugim tygodniu, ze co zje to leci dolem bulhlgoczaca kupa, wsiaka w pieluche. I ta zmiana mnie zastanawia wlasnie.
Zastanawiam sie czy to nie przez pistacje, ktore jadlam przez dwa dni. Nie to, zebym jakos duzo zjadla, ale chyba wole najpierw na pistacje postawic, a dopiero pozniej myslec o ewentualnej skazie bialkowej....

2870 g, 53 cm

India właśnie może być i przez to jak jadlas je pierwszy raz karmiac Adke. Nie ma malutka żadnej skazy tak jak i mój nie miał tylko mu wymyśliłam; p

reklama
Kolor kup normalny, i nie pienia sie. Po prostu sa takie jak w pierwszym- drugim tygodniu, ze co zje to leci dolem bulhlgoczaca kupa, wsiaka w pieluche. I ta zmiana mnie zastanawia wlasnie.
Zastanawiam sie czy to nie przez pistacje, ktore jadlam przez dwa dni. Nie to, zebym jakos duzo zjadla, ale chyba wole najpierw na pistacje postawic, a dopiero pozniej myslec o ewentualnej skazie bialkowej....

2870 g, 53 cm
Nie chce Cię straszyć ale moja koleżanka w zeszłym tygodniu tez się pistacji najadla i karmi piersią i mały w końcu w szpitalu wyladalowal takie miał biegunki Ale ona tak kilka dni te pistacje jadła. Więc może to być jakiś trop w końcu orzechy są mocno uczulajace

Do góry