reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała mi nieźle zapasy zrobione, będą zdrowe obiadki.
A mi dziś w nocy słodycze się snily, teraz mi się przypomniało jak o twoim cieście czytam. Takie lody na ciepło czy jak to się nazywa, pamiętam że w dzieciństwie jadłam.

Myślicie o murzynkach?? Tych w polewie?? Ostatnio sobie z mamą kupiłyśmy do kawy :)

reklama
A jeszcze mój mówi że już sie doczekać nie może aż będzie wtorek, urodzę i wrócimy do domu itp. a ja mówię co tak sie niecierpliwi a on na to że on nie wie jak tu ogarnie jak ja będę w szpitalu, on sam z małym itp :p haha ja mówię żeby sie cieszył że ciąża tak przebiegała a nie inaczej bo jakby sie zdarzyło że musiałąbym leżeć kilka razy w szpitalu w trakcie to co on by wtedy zrobił. a on sie tu kilkoma dniami na sam koniec przejmuje ;) ale wczoraj znalazłam fajny tekst:
http://www.************/ciaza/dlaczego-druga-ciaza-jest-o-wiele-trudniejsza-od-pierwszej,8115,1

No pierwszy puknt pasuje idealnie :D

nie chcialo mi sie ale musialam bo popsuloby mi sie to. jak maly zasnie to ide ciasto konczyc[emoji5]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

1478264337135.jpg

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1478264337135.jpg
    1478264337135.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 240
reklama
MałaMi Ty to wariat jesteś ;) same pyszności przyrzadzasz kuchareczko; p
Aniu powodzenia na wizycie;)
Violu jeszcze chwile i będzie maluszek,ale to zlecialo;)

Dora łez jak najdłużej i odpoczywaj kochana ;*

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry