reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India właśnie może być i przez to jak jadlas je pierwszy raz karmiac Adke. Nie ma malutka żadnej skazy tak jak i mój nie miał tylko mu wymyśliłam; p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Mam nadzieje :p bo ja bym nie dala rady wyrzec sie nabialu

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

No wlasnie ja w ogole wczesniej nie myslalam, ze moze zle zareagowac na pistacje, bo jadlam i w ciazy i po urodzeniu jej kilka razy. I tak teraz dopiero sobie skojarzylam, ze jadlam przez dwa dni ( w odstepie jednodniowym) i w sumie dopiero sobie uprzytomnilam, ze orzechy moga alergizowac.
Zobacze, jak przejdzie za kilka dni tzn ze to to. Generalnie obserwuje uwaznie czy sie nie odwadnia, czy robi siusiu. I o tych kupach tez czytalam, ze zwykle przy alergii sa zielone, wiec nie panikuje. We wtorek mamy szczepienia, wiec chyba wytrzymamy do tego czasu.
Orzechy odstawiam calkowicie poki co

2870 g, 53 cm

India bo ja na przykład zawsze takie wyobrażenie miałam ze pistacje to pistacje nie orzechy [emoji23][emoji23][emoji23]

Spoko, pewnie by jej wysypka poszła najpierw.

Ja znalazłam złoty środek na Igiego delikutasna skórę co nie jest emolientem. Kosmetyki hipp :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz Kulcia to super ;) I ile kosztują ? Ja kupiłam Filipowi żel do mycia ciała i włosków bambino i ciemieniucha mu zeszla po tym ładnie nawet i tez jest fajny bo nie drogi ładnie pachnie nie szczypie w oczka i nie ma żadnego uczulenia; )

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

India bo ja na przykład zawsze takie wyobrażenie miałam ze pistacje to pistacje nie orzechy [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja znalazłam złoty środek na Igiego delikutasna skórę co nie jest emolientem. Kosmetyki hipp :)

Ja używałam hippa dla tosi od urodzenia i nigdy nie miała problemów ze skórą. Wiecie że ja tosie to tylko przez dwa miesiące smarowalam oliwka i od tamtej pory nie używałam nigdy żadnych balsamow ani oliwek i ma tak super skórę że nikt nie chce mi wierzyć że jej nie balsamuje

Ja już pod gabinetem. Ciekawe czy dziś też będę mieć usg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka oby :) może zdradzi pleeeec!

Ignaś ma podatna na wysuszanie skórę, hipp jest drogi bo żel do mycia 22 a oliwka 16 ale kupiłam w Niemczech jak byliśmy i połowę taniej [emoji19]
Bambino oliwka nam nie pomogła niestety. Skład podobno nieciekawy ale ja na to jakoś szczególnie uwagi nie zwracałam. Najlepsze składy na rynku ma hipp, babydream i ziajka podobno.

reklama

Bardzo dobrze oddałaś swoimi słowami i moje wyobrażenie na temat pistacji :-D

2870 g, 53 cm

Do góry