reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MałaMi Ty to wariat jesteś ;) same pyszności przyrzadzasz kuchareczko; p
Aniu powodzenia na wizycie;)
Violu jeszcze chwile i będzie maluszek,ale to zlecialo;)

Dora łez jak najdłużej i odpoczywaj kochana ;*

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nic innego nie robię.
Obcielam sobie paznokcie u jednej stopy Na lezaco próbowałam wariatka

O widzisz Kulcia ja mojemu Pawłowi też Waszego bąbla pokazywałam i tez mówił ze podobni bardzo hehe ;) z tym ze ja mówię do niego ze Wasz grzeczny a Nasz to mały rozdarciuch przez te kolki jak się go nosiło to się nauczył na rękach i jak zacznie płakać to koniec trzeba nosić . Podłe to takie ze jezu.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Hehe Nadziejka spokojnie, niedługo 3 msc Twój kończy to myślę, że będzie lepiej . Ja Igiego nie daje rady nosić bo ciężki kloc :)

Dora to się chłopak rozczaruje haha nie no ważne żeby zdrowe było ;) ale takie będzie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem jest rozczarowanie tatusiów ;) Mój kuzyn tez się upierał ze będzie córeczka a ma dwóch synów.
W sumie to najważniejsze żeby było zdrowe Płeć nie ma znaczenia. Chociaż mój M się droczy ze będzie chłopak bo u niego w rodzinie chłopcy w przewadze zdecydowanej. Tylko jedna dziewczynka jest. Dla mnie to wszystko jedno byle donosic.

Mój chrzesniak nie chciał jeść jajek. To jego tata do niego mówi że jak nie zje to przyleca ptaszki i mu zjedzą. Mały dopiero zaczyna mówić, na ptaki mowi kra kra bo u nich kolo bloku wrony to pewnie tak skojazyl. Podszedł do okna i woła : kra kra tata jaja ma
Wszyscy parskneli śmiechem Mały zadowolony ze ich rozbawił teraz chodzi i w kolko to powtarza.

reklama
dora dobre[emoji5] dla dzieci trzeba uwazac co sie mowi heheh.
kurcze od kilku dni nie przychodza mi powiadomienia ze sa nowe posty.
ja staram sie tak codziennie malego klasc spac 12-13 i dzis dziadkow odwozilam do domu chwile po 12 i weacam do domu na maly siedzi na pierwszym schodzie i "aaaa" "aaaa" wola hehe. mama mowi ze chwile juz siedzial i czekal na mnie zebysmy poszli na gore spac[emoji5]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Do góry