reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja tam też nie patrzę na skład bo się szczerze nie znam nawet na tym . Ja używam kremu oliwki i teraz tego żelu z bambino I jestem zadowolona ale wiadomo każde dziecko inaczej reaguje . ;)

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Ada ma ten tradzik niemowlecy i ostatnio tak jakby inaczej to wyglada, bo zeszlo i na szyje i krochmal za bardzo nie pomaga i szorstkie policzki ma...

My tez hippa uzywalismy przy R i teraz przy A tez :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Chciałabym takie żeby właśnie było zdj Fifiego a teraz żałuję że nie zrobiliśmy takiej sesji jak Kulcia ma. Tylko u nas nie ma nawet zbytnio takich fotografów co by mogli nam taką sesje zrobić. Sami amatorzy i takie to byle jakie

India to jak będziecie na szczepieniu to pokaz to lekarzowi. Ale mam nadzieje ze mała nie ma żadnej skazy czy alergii

A słuchajcie zapomniałam Wam napisać. Mam dupe w końcu dupa mi wróciła haha bo w ciazy to taka szeroka i płaska była ze jezu. ;D

Anka oby :) może zdradzi pleeeec!

Ignaś ma podatna na wysuszanie skórę, hipp jest drogi bo żel do mycia 22 a oliwka 16 ale kupiłam w Niemczech jak byliśmy i połowę taniej [emoji19]
Bambino oliwka nam nie pomogła niestety. Skład podobno nieciekawy ale ja na to jakoś szczególnie uwagi nie zwracałam. Najlepsze składy na rynku ma hipp, babydream i ziajka podobno.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nam położna w szpitalu tłumaczyła żeby wyrzucić wszystkie oliwki i kupić dobra oliwę z oliwek i dwa razy smarować dziecko bo to najlepsze na sucha skórę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka ale zapach nie ten hehe nie ko na razie hipp ogarnia.

Nadziejka ładne :) pozycz sobie ode mnie fotkę nikt i tak nie zajarzy haha

Ja dupala dalej nie mam. Wrr

Hallo gdzie reszta?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no w sumie oni tacy podobni ;p

A ja z kolei nie mogę się patrzeć na tej mój brzuch booze takie flaczysko.

reklama
Do góry