reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka małego. .. bilirubine miał przy wypisie 10 po naświetlaniu a teraz ma powyżej 15 :/ wiec znowu pod lampy muszą go wsadzić a ja w tym czasie nie mogę go karmić. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anka małego. .. bilirubine miał przy wypisie 10 po naświetlaniu a teraz ma powyżej 15 :/ wiec znowu pod lampy muszą go wsadzić a ja w tym czasie nie mogę go karmić. ..

No to ostro....
Moja aż 8 dni leżała pod lampami i słabo schodzilo aż chcieli dać jej antybiotyk ale po wyjściu ze szpitala nikt już nie badał poziomu bilirubiny.
Ciekawe czy po dwóch dniach na butelce będzie chciał wrócić do cycka.
Nie załamuj się, będzie dobrze tylko musisz zabrać ze sobą laktator i ściągać żebyś nie dostała jakiegoś zapalenia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka ja juz to raz przerabialam. .. panie musiały mi go przywieźć bo nie chciał butelki w ogóle. ..
on teraz tez jest anty smoczkowy i butelkowy

Życiowa współczuję. U nas i smoczek i butelka lovi są dla niego ok.

KasiaMarysia Igi ma zabawki edukacyjne ale dopiero teraz się nimi jara. Szczególnie lusterko hehe mały narcyz :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też na butelkach i skokach wychowana.

U nas w sypialni mamy podwieszany sufit z takim jakby balkonem i ja przyczepić tam sznurek i do niego kolorowe balony, lusterko i grzechotke i długo to małej wystarczało do zabawy. W dzień zabawa a na noc podwieszalam wyżej i nie przeszkadzało.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa :( współczuje... pisz co u Was. Kiedy musicie sie zgłosić??

Nadziejka hmm ja Filipa jak już był na mm - miał miesiąc - "nauczyłam" spać w łóżeczku. i tak mu zostało do dziś. nie lubi z nami spać. zajęło mi to 5 dni. po prostu odkładałam go po wieczornym karmieniu do łóżeczka. Jak płakał, krzyczał to podchodziłam wzięłam na ręce, uspokoił sie i odkładałam. i muszę powiedzieć że u nas zadziałało, tylko trzeba być twardym i konsekwentnym. mój próbował go brać jak tylko zapłakał ale mu nie kazałam chyba że sie rozkrzyczał bardzo. wiem że na cycu jest ciężej no bo dziecko zazwyczaj usypia pijąc ale przy mm chyba łątwiej...

Mnie młody chyba zaraził. Gardło mnie boli od poniedziałku i teraz nie wiem czy iść do rodzinego pokazać to gardło przed tym porodem czy leczyć sie domowymi sposobami.

Hej Dziewczyny ;)
Znowu kilka dni mnie nie było, ale nie miałam weny pisać ;/
Mój małż pojechał dzisiaj na miesiąc na poligon (możliwe, że na weekendy będą go puszczać) więc powinnam mieć więcej czasu na forum, zobaczymy jeszcze jak z humorem będzie.
Bo dzisiaj humor mam straszny ;(
W ogóle czy miała któraś z was rozejście mięśni prostych brzucha?
Wczoraj wieczorem leżałam na plecach i jak chciałam wstać, podniosłam głowę i lekko musiałam napiąć brzuch i po środku zrobił mi się taki stożek i myślę czy to może być to?
Do gina nie chcę dzwonić, bo za tydzień mam wizytę, a już byłam raz ponad normę z tym bólem w boku.
Ściskam was ;*

Nuska hej ho. Ja jie miałam ale chyba Nadziejka o tym pisała?

Ja też Igiego szybko nauczyłam spać u siebie. Czasem go biorę kolo 6 albo 7 jak się obudzi i zje żeby dospac bo on wtedy albo sobie nóżkami macha i gada albo dosypia ze mną :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska hejka - też pamiętam że któraś z dziewczyn o tym pisała. Ojj miesiąc to długo, oby go puszczali na weekendy...

Kulcia - to tak jak ja, już jak wstał o 6 to kładłąm go z nami ale tak to w nocy tylko delikatne światełko, karmiłam go, odbiłam i kładłam do łóżeczka. nie mogę narzekać bo Filip bardzo ładnie usypiał.

Była położna, pytałam o to gardło, powiedziała że teraz to już tylko objawowe leczenie mi zostało.
Ale u nas wichura!! Za godzinę jadę po małego, aż sie nie chce wychodzić.

reklama
Do góry