reklama
viola150
Fanka BB :)
Noo i to mi sie podoba [emoji3] próbuj naprawdę. Ja nie mówię ze u WS potrwa to tez tydzień, moze dłużej ale ja widziałam z dnia na dzien poprawe w placzu a raczej jego braku. Poczatki ciezkie ale zabralam sie za to jak moj wyjechal na tydz i moze dlatego tak szybko poszlo [emoji6]Ja miałam w ciazy taki stożek i teraz tez jak napne brzuch to mam go dalej i chyba już tak zostanie. Zresztą brzuch mam tragedia wiec juz mi to różnicy nie robi. Piękny jak wcześniej nie będzie hehe[emoji14]
Viola idę za Twoja rada i próbuje uczyć małego spać w łóżeczku ;p może mi się uda.
Chociaż on jak go boli brzuch i płacze to ma tendencję do zachodzenia się i muszę pilnować żeby się mocno nie rozwyl bo aż się boje siny się robi.
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Oczywiście siedziałam obok na kanapie wiec czuwalam jakby co
Amelka :* 39tc
cc 8.11
Nadziejka96
Mała mi super rybki; )
Strasznie Lubie jak ktoś ma rybki w domu
Będę próbowała go uczyć bo kurde mac ciężko tak. W bujaczku to jak śpi to mi się nie podoba bo tak dla kręgosłupa nie zdrowo. Zobaczymy jak zamówię ta huśtawke hybrydowa.
Strasznie Lubie jak ktoś ma rybki w domu
Będę próbowała go uczyć bo kurde mac ciężko tak. W bujaczku to jak śpi to mi się nie podoba bo tak dla kręgosłupa nie zdrowo. Zobaczymy jak zamówię ta huśtawke hybrydowa.
Nuśkaaa
Dzien dobry z rana
Zebrałam się dzisiaj w sobie i właśnie siedzę w laboratorium, glukoze będę robić ;p mam nadzieję, że jakoś to przeżyje ;p
Miłego dnia ;D
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Zebrałam się dzisiaj w sobie i właśnie siedzę w laboratorium, glukoze będę robić ;p mam nadzieję, że jakoś to przeżyje ;p
Miłego dnia ;D
Nuśkaaa
Dzięki Viola, już prawie godzina minęła i nie ma w sumie tragedii ale wypić to, to było straszne jeszcze bez cytryny musiałam bo nie było czym przekroić ;p
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja miałam glukoze cytrynowa i dla mnie i tak to była tragedia [emoji6]śliczny kącik Amelki [emoji4]Dzięki Viola, już prawie godzina minęła i nie ma w sumie tragedii ale wypić to, to było straszne jeszcze bez cytryny musiałam bo nie było czym przekroić ;p