reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ooo jak slodko spi[emoji5]
a to nowi mieszkancy akwa. Cyprian z nimi gada
1478102912345.jpg

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1478102912345.jpg
    1478102912345.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 205
reklama
Ja miałam w ciazy taki stożek i teraz tez jak napne brzuch to mam go dalej i chyba już tak zostanie. Zresztą brzuch mam tragedia wiec juz mi to różnicy nie robi. Piękny jak wcześniej nie będzie hehe[emoji14]

Viola idę za Twoja rada i próbuje uczyć małego spać w łóżeczku ;p może mi się uda.

Chociaż on jak go boli brzuch i płacze to ma tendencję do zachodzenia się i muszę pilnować żeby się mocno nie rozwyl bo aż się boje siny się robi.
1478100804-1d1mld.jpeg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Noo i to mi sie podoba [emoji3] próbuj naprawdę. Ja nie mówię ze u WS potrwa to tez tydzień, moze dłużej ale ja widziałam z dnia na dzien poprawe w placzu a raczej jego braku. Poczatki ciezkie ale zabralam sie za to jak moj wyjechal na tydz i moze dlatego tak szybko poszlo [emoji6]

Oczywiście siedziałam obok na kanapie wiec czuwalam jakby co

Amelka :* 39tc
cc 8.11

Mała mi super rybki; )
Strasznie Lubie jak ktoś ma rybki w domu;)

Będę próbowała go uczyć bo kurde mac ciężko tak. W bujaczku to jak śpi to mi się nie podoba bo tak dla kręgosłupa nie zdrowo. Zobaczymy jak zamówię ta huśtawke hybrydowa.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Dzien dobry z rana ;)
Zebrałam się dzisiaj w sobie i właśnie siedzę w laboratorium, glukoze będę robić ;p mam nadzieję, że jakoś to przeżyje ;p
Miłego dnia ;D

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Viola, już prawie godzina minęła i nie ma w sumie tragedii ;) ale wypić to, to było straszne jeszcze bez cytryny musiałam bo nie było czym przekroić ;p

reklama
Dzięki Viola, już prawie godzina minęła i nie ma w sumie tragedii ;) ale wypić to, to było straszne jeszcze bez cytryny musiałam bo nie było czym przekroić ;p

Ja miałam glukoze cytrynowa i dla mnie i tak to była tragedia [emoji6]śliczny kącik Amelki [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Do góry