reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia Marysia twój tato wydaje mi się w naszych czasach zgubiony. ja nie widziała bym nic dziwnego w jego pytaniu bo kiedyś nie było takich rzeczy wiec generalnie nie są one musowo potrzebne a przydatne. a kupowanie zabawek to tez nie jest obowiązek dziadków. .. szczególnie ze mało jest rzeczy dydykowanych dwumiesiecznym dzieciom.

pije kawę. zaraz ma przyjść teściowa moja i tak kolo 9 idę po wyniki do przychodni. zakupy musze ogarnąć na rosół :D
pogoda póki co średnia ale się rozpogodzi mam nadzieje bo słoneczko juz wychodzi nieśmiało :)
mój syn śmiesznie zaczyna gaworzyc oprócz normalnych dźwięków zaczął warczec haha ubaw mamy z niego :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski. Ja chora na potęgę boje się żeby małego nie zarazić bo i mój też chory jest.

Życiowa my też chcemy kupić małemu taka huśtawke hybrydowa z bright stars czy coś takiego.
Bo to dziecko nas wykończy taki jest cwany i podły. W dzień pospi może z 3 razy po 10 min i już się budzi w nocy spać nie chce dopiero zasypia kolo północy i to też po tylu godzinach gadania z nim noszenia go na rękach i bujania w bujaczku zaśnie po prostu na łóżku bo juz chyba jest zmęczony.
Ja nie mogę zrobić przy nim nic dosłownie bo co on zaśnie ja pójdę do łazienki to już go słyszę. Przez to wszystko zaczęłam palić znowu. Ajj do dupy z tym wszystkim. No ale nikt nie mówił ze z dzieckiem będzie łatwo. Przyzwyczaił się już do mnie i zbytnio nie chce być u nikogo innego na rękach i do mnie się śmieje i gaworzy a do mamy czy mojego uśmiechnie się i zaraz płacze.
Łóżeczko kupiliśmy nie wiem po co chyba żeby tylko stało i ładnie wyglądało bo żeby w nim zasnął to naprawdę nie wiem co by trzeba było zrobić.

Je jak w zegarku co 3 godziny i w nocy tez się tak budzi tylko tyle dobrego ze chociaż zasypia od razu jak zje .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejko- przybijam piateczke :-( moja tez klopotliwa babka jest. Wczoraj od rana 3 razy ja odkladalam jak juz spala na rekach i po dwoch minutach sie budzila. Zasnela na dluzej czyli godzine dopiero ok 16. W nocy jak zwykle, jedna drzemka ponad 3 godziny, a kolejne co 1,5.
Ja palic nie zaczne znowu, ale kawa to moj najlepszy przyjaciel teraz

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

odebrałam wyniki i dupa. szpital :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej az tak zle??:(

Co do zabawek to teraz duzo jest 0+, a dla mnie wazne zeby wspierac rozwoj dziecka od poczatku. 7 skonczy 2 miesiace i juz sie potrafi zabawic z Nami i podagac po swojemu.
A po to ja cos proponuje,bo wiem co jej sie przyda i Nam. Nie bede lozeczka ciagnela do kuchni jak gotuje obiad ,bezprzesady.

India rzeczywiscie uciazliwe takie jest usypianie misia malego.

Nadziejka ja uwazam ze ta hustawka hybrydowa to super pomysl, ja ostatnio tez chcialam kupic ale w okolicy nie ma uzywanej i stanelo na tiny 3w1 bo ma tez lozeczko

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry