reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A widzisz u nas jest wg wieku. 2-3 msc 120 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To i nas jest w zależności od wagi nie miesiacy , bo możesz mieć dziecko w wielu 2 miesiace i moze ważyć albo 3kg albo 6kg to inne potrzeby na mleko

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ja jak przykladalam to czulam pulsowanie, ale to.nie bylo dziecko tylko zyla jakas predzej
:-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzień dobry.
U nas dziś caaaaly dzień leje deszcz.... Cały jebaaaa...ny dzień.
A jak przed 17 już zrobiło się ciemno to płakać mi się chciało.... Jak ja nie lubię jesieni.....
Nazmywalam się jak po jakimś weselu. U mojej mamy 11 osób na obiedzie było i wszyscy się zmyli a stos talerzy został... Więc ja też zostałam i pozmywalam wszystko łącznie z garami i patelniami i myślałam że plecy mi pekna.

W ogóle to nic nie czuje tak fizycznie tej ciąży.... Nic mnie nie boli, nie kłuję itp. Jak kichne to mnie zabili podbrzusze a tak to nic... W piątek mam usg genetyczne to zobaczę co się tam dzieje i tego fasolka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z aplikacji na telefonie korzystam i tu nie widze suwaczka :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry