reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A widzisz u nas jest wg wieku. 2-3 msc 120 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To i nas jest w zależności od wagi nie miesiacy , bo możesz mieć dziecko w wielu 2 miesiace i moze ważyć albo 3kg albo 6kg to inne potrzeby na mleko

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ja jak przykladalam to czulam pulsowanie, ale to.nie bylo dziecko tylko zyla jakas predzej
:-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dzień dobry.
U nas dziś caaaaly dzień leje deszcz.... Cały jebaaaa...ny dzień.
A jak przed 17 już zrobiło się ciemno to płakać mi się chciało.... Jak ja nie lubię jesieni.....
Nazmywalam się jak po jakimś weselu. U mojej mamy 11 osób na obiedzie było i wszyscy się zmyli a stos talerzy został... Więc ja też zostałam i pozmywalam wszystko łącznie z garami i patelniami i myślałam że plecy mi pekna.

W ogóle to nic nie czuje tak fizycznie tej ciąży.... Nic mnie nie boli, nie kłuję itp. Jak kichne to mnie zabili podbrzusze a tak to nic... W piątek mam usg genetyczne to zobaczę co się tam dzieje i tego fasolka.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja z aplikacji na telefonie korzystam i tu nie widze suwaczka :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry