reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chwalę się[emoji14]
1477672034012.jpg

W końcu mam lekko na głowie :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477672034012.jpg
    1477672034012.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 209
Od 3.11 znowu akcja Lidl :) ja się skuszę chyba znowu na body i spodenki.
Body rewelacyjne są najchętniej sięgam właśnie po tę co kupiłam ostatnio :)
1477681584161.png

Załączniki

• 1477681584161.png
    1477681584161.png
    402,5 KB · Wyświetleń: 220
Hejka, ja ogarniam aplikacje forum bb :-) [emoji6] bo do tej pory na mojej Lumii nie miałam. Jakby co bede pisac i pytać[emoji1]

Życiowa super kolorek i obciecie. Dobrze ze wstawilaś tego lidla. Zaraz ogarne gazetkę.

Dora bardzo się cieszę że wszystko u Was ok [emoji3]

Amelka :* 38tc
cc 8.11

Chwalę się[emoji14]Zobacz załącznik 780460
W końcu mam lekko na głowie :D

Pięknie wyglądasz ( chociaz ja bardziej widze Cie w brazach), na buzi szybko wyszczuplałas:)

Nadziejka a nie myslalas zeby odroczyc skoro ma takie problemy z brzuszkiem? Jesli do tygodnia nie zejdzie Magdzie wyspka to prywatnie do alergologa idziemy i zobaczymy czy zgodzi się na szczepienie...

Viola pytaj jak cos[emoji12]

Dora cudownie ze dzidulek rosnie[emoji7][emoji7].

Anka ładne imie Ala[emoji12]az dziw ze nie chce chlopaka, tylko o dziewczynce mowi.

Kulcia jaki masz lezaczek?

India a jak Raduś? Zaadoptowal sie?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry