reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No właśnie połowę taniej mogę kupić więc sporo. Koleżanka zrobiła sobie mega zapas a jej córeczka jak się urodziła ważyła 4700 :) Więc prawie od razu przeszli na dwójki

reklama
U nich maluszek po prostu się w te jedynki nie mieścił i dlatego przeszli na dwójki. KAsia MArysia a dużo tego już zużyłaś? Tak mniej więcej
Liczac przebranie po jedzeniu to ok 8-9 dziennie plus nadprogramowo 3 to ok 12 dziennie. Zalezy ile masz w paczce. Pampers zielone maja 43 sztuki, dada 28 chyba.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja zużywam na dobę mniej bo Ignacy robi kupsko raz dziennie. Z tym, że jemu juz ubieram 3. 1 dostałam w szpitalu i tylko ta paczkę ze szpitala użyłam 1.

India mój jeszcze nie jarzy za bardzo ale nie jest ciężki a on lubi czymś pomagać teraz to mu dałam. Ma jeszcze królika z tej serii szmatke :)

Wczoraj mu kupiłam węża do wózka i zawiesilam na bujak to siedzi cicho i ogląda :)

Viola u nas szumis strzał w 10 :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli ciężko utrafić. A wezmę ze 3 paczki ,zobaczymy. A które mokre chusteczki polecacie? Bo kurde czytałam o tych chusteczkach właśnie i byłam w szoku ile niektóre mają syfu w środku :/

Czyli ciężko utrafić. A wezmę ze 3 paczki ,zobaczymy. A które mokre chusteczki polecacie? Bo kurde czytałam o tych chusteczkach właśnie i byłam w szoku ile niektóre mają syfu w środku :/
Tami cotton
1477733674-1d1mld.jpeg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Ja caly czas uzywam pieluch 1, ale Ada nir miala 3 kg jak sie urodzila. Konczymy paczke 1 i na 2 przechodzimy.
Chusteczek uzywamy babydream rozowych, nie sa takie mokre jak dady zielone.

Woombie to taki otulacz uspokajajacy, jest szansa, ze nam sie sprawdzi, bo jak M. stosuje chwyt uspokajajacy to jest cisza

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Do góry