reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

golabki z 4 duzych kapust zawiniete ufff dobrze ze 3 kapusty byly wczoraj sparzone juz. dzisiaj mama rozgrzala liscie i parzyla 4 szt bratowa wycinala twarde z lisci a ja zawijalam. ale bedzie jedzenia [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

[emoji166] tp ok 27.01.2017r.

Widzę ze wy tak hurtowo to jedzenie robicie. Najpierw tyle mięsa, teraz gołąbki Jakaś większa impreza się szykuje?
Mój mąż kiedyś zrobił takie szynki pychotka było

reklama
1477656308695.jpg

India, Życiowa zyjecie??

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1477656308695.jpg
    1477656308695.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 258
O
Dora lez cholero i nie marudz :**** niech ten bobas się tam ukokosi dobrze i wtedy możesz wstać. Bo jak nie to przyjadę dać kopa.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

☺☺☺
Ok ok.
Ja leżeć mogę od 4 tyg nic innego nie robie ale chciałam w domu na swoim łóżku bo mam wygodny materac a to łóżko skrzypi i zapadniete do środka i mnie już tyłek boli
Moja mama rodziła mnie w tym szpitalu i mówi że nic się nie zmieniło od tamtych czasów.

I z jedzeniem nie ciekawie bo tu zupy mleczne a ja nie mogę to dostaje chleb z dżemem Na kolację jakieś mielonki albo pasztetowe Więc głównie chleb z ta margaryna jem bo mój mąż nie może do mnie codziennie przyjechać.
Dziś sobie wziął wolne żeby mnie odebrać a w poniedziałek to nie wiem kto mnie odbierze.
No to się wkurzylam że muszę zostać.

nas poprostu jest duzo do jedzenia tego. 6 doroslych i moj babel[emoji5] no i brat jeszcze jeden przychodzi co ma juz swoj dom

Ja jestem. Czytam tylko nie miałam czasu pisać :) aaa jestem ślepa. Byłam zrobić nowe okulary właśnie i wyszło mi -3 i -3,25 masakra...
No i na 16 umowilam się z fryzjerka ze przyjedzie do mnie....
I w sumie dopiero weszliśmy do domu. Nakarmilam małego i uderzył grzać zupkę i robić kawę :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

nas poprostu jest duzo do jedzenia tego. 6 doroslych i moj babel[emoji5] no i brat jeszcze jeden przychodzi co ma juz swoj dom

No i wszystko jasne Ja to tak na 2 osoby z czego w sumie męża więcej nie ma niż jest więc dla mnie to mega ilość
Fajnie jak taka duża rodzina Wesoło macie

Ja jestem. Czytam tylko nie miałam czasu pisać :) aaa jestem ślepa. Byłam zrobić nowe okulary właśnie i wyszło mi -3 i -3,25 masakra...
No i na 16 umowilam się z fryzjerka ze przyjedzie do mnie....
I w sumie dopiero weszliśmy do domu. Nakarmilam małego i uderzył grzać zupkę i robić kawę :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
To ful wypasWizyty domowe i będzie jakieś szaleństwo na głowie?

reklama
Laski noc przespana w końcu miałam spokój hehe. Wstawał 2 razy zjeść i dalej spać. Uff.

Ja juz nie mam pokarmu wcale ostatnio z 2 piersi ściągnęłam 15 ml. I karmie go mm. Kupę robi raz dziennie trochę się pnie ale w końcu pójdzie sporo tego jest w sumie. Dostaje wodę do picia i koperek oprócz mleczka.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i mało mi się nie zaszedł aż go podnosiła położna bo siny się zrobił aż się wystraszyłam ale przeszło i zasnął w samochodzie. Waży 6.200. Zdrowy chłopczyk . Następne szczepienie 9 grudnia mamy.

A i przestawilismy go znowu na bebiko bo po tym nan ha to wcale nie mógł zrobić kupki. A to uczulenie to chyba miał z tego płynu do kapieli co tak miał dobrze po nim spać Penaten bo jak go przestałam w nim kapac to zeszło.

Pozdrawiamy cioteczki;*
1477660681-1d1mld.jpeg
1477660703-1d1mld.jpeg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry