reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Laski noc przespana w końcu miałam spokój hehe. Wstawał 2 razy zjeść i dalej spać. Uff.

Ja juz nie mam pokarmu wcale ostatnio z 2 piersi ściągnęłam 15 ml. I karmie go mm. Kupę robi raz dziennie trochę się pnie ale w końcu pójdzie sporo tego jest w sumie. Dostaje wodę do picia i koperek oprócz mleczka.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i mało mi się nie zaszedł aż go podnosiła położna bo siny się zrobił aż się wystraszyłam ale przeszło i zasnął w samochodzie. Waży 6.200. Zdrowy chłopczyk . Następne szczepienie 9 grudnia mamy.

A i przestawilismy go znowu na bebiko bo po tym nan ha to wcale nie mógł zrobić kupki. A to uczulenie to chyba miał z tego płynu do kapieli co tak miał dobrze po nim spać Penaten bo jak go przestałam w nim kapac to zeszło.

Pozdrawiamy cioteczki;*
1477660681-1d1mld.jpeg
1477660703-1d1mld.jpeg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Taki slodki , a taki urwis i to chlop jak dąb :)

Dora mieso wieprzowe, indycze, kasza, ryz, ziemniaki, warzywa, owoce, dzem, szynka pod warinkiem ze domowa, ZERO slodyczy. Sporo tego no nie??

Życiowa no juz myslalam ze zaginalas w akcji, farbujesz i obcinasz??
Pociesze Cie, oprawki nowe beda:) nowy desing:)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Nadziejka to nasze chłopaki prawie tak samo. Igi 6.5 kg :)

Skąd body w paski? Piękne! Ja dzisiaj idę mojemu kupić trochę bo powyrastal.
Skok rozwojowy ma i cały dzień najchętniej by w bujaku spędził ale ja musze patrzeć. Nie mogę iść siku ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mówię do Z że trzeba wywalić tosi te naklejanki itp bo przebralam dziś ale jeszcze sporo tego zostało a on ze trzeba przebrać jeszcze raz i zostawić te fajniejsze dla ALICJI!
A ja do niego ze dla kogo? Więc stwierdził że teraz jego kolej wybierania imienia [emoji2]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia to bluzeczka jest mamy jeszcze taka podobna druga tez w paski tylko z kieszonka z jeansu.
Koleżanka wróciła z Anglii i kupiła mu bluzeczki takie bluzy dresy i w ogóle takie pierdoly . A druga dala nam kaske bo nie wiedziała co kupic;) może gdzieś na tym aliexpress można zamówić bo tam też są rzeczy angielskie chyba.
No ja to nie wiem Filip chyba będzie jak mój brat bo on ma 2 metry wzrostu i jest taki nabity. Tez ważył ponad 4 kg jak się urodzil a jak miał 3 miesiące to ważył 8.5 kg to ten jeszcze 2 nie ma i waży ponad 6 hehe. Boże żeby te kolki się tak szybko skończyły jak się zaczęły bo ja już nie mam siły go nosić a co dopiero później.

Życiowa właśnie jak będziesz robić włoski?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Hej, ja jestem i czytalam rano i teraz, ale czasu brak i weny na pisanie. Jestem zmeczona, co tu duzo pisac...

Marysia, ja bym nie dala rady tyle sobie odmawiac. Dzielna jestes!

Zyciowa, pochwal sie co chcesz z wlosami zrobic.

Dora, wspolczuje szpitalnych przysmakow. Tak sie przeposcisz, ze jak juz wrocisz to moze apetyt wroci ;-)

Anka - Bardzo ladne imie Z zarzucil ;-)

Nadziejko, ale masz duzego synka :-) i jaki madry, mama sie poskarzyla wczoraj i dal pospac, zeby nie bylo :-)

Marysia, co stosowalas na te brwi, ze tak zeszlo ladnie? Ada chyba tez ma zaczatki na czoke i brwiach

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mówię do Z że trzeba wywalić tosi te naklejanki itp bo przebralam dziś ale jeszcze sporo tego zostało a on ze trzeba przebrać jeszcze raz i zostawić te fajniejsze dla ALICJI!
A ja do niego ze dla kogo? Więc stwierdził że teraz jego kolej

wybierania imienia [emoji2]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się Alicja podoba☺ Super ze strony męża ze o imieniu myśli i córkę obstawia. Może na usg najbliższym się dowiecie jaką płeć. Sama bym się zastanawiała nad tym imieniem ale u mnie w rodzinie są już dwie.

Hej, ja jestem i czytalam rano i teraz, ale czasu brak i weny na pisanie. Jestem zmeczona, co tu duzo pisac...

Marysia, ja bym nie dala rady tyle sobie odmawiac. Dzielna jestes!

Zyciowa, pochwal sie co chcesz z wlosami zrobic.

Dora, wspolczuje szpitalnych przysmakow. Tak sie przeposcisz, ze jak juz wrocisz to moze apetyt wroci ;-)

Anka - Bardzo ladne imie Z zarzucil ;-)

Nadziejko, ale masz duzego synka :-) i jaki madry, mama sie poskarzyla wczoraj i dal pospac, zeby nie bylo :-)

Marysia, co stosowalas na te brwi, ze tak zeszlo ladnie? Ada chyba tez ma zaczatki na czoke i brwiach

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Kochana pierw masc sterydowa bo u nas to na tle alergincznym bylo. Pozniej nawilzalam balsamem allerco.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Dziewczyny jak jest ból czy uczucie jak się te więzadła rozciągają.
Bo mnie coś o tego badania rano tak jakoś kluje z lewej strony. Coraz częstsze ten ból był i powiedziałam na wizycie lekarzowi i dostałam nospe i paracetamol. Jak mnie badali ucisnal to mocno zabolało. Mówi ze spokojnie nic złego się nie dzieje, ale wiecie ...

Do góry