reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Laski noc przespana w końcu miałam spokój hehe. Wstawał 2 razy zjeść i dalej spać. Uff.

Ja juz nie mam pokarmu wcale ostatnio z 2 piersi ściągnęłam 15 ml. I karmie go mm. Kupę robi raz dziennie trochę się pnie ale w końcu pójdzie sporo tego jest w sumie. Dostaje wodę do picia i koperek oprócz mleczka.

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i mało mi się nie zaszedł aż go podnosiła położna bo siny się zrobił aż się wystraszyłam ale przeszło i zasnął w samochodzie. Waży 6.200. Zdrowy chłopczyk . Następne szczepienie 9 grudnia mamy.

A i przestawilismy go znowu na bebiko bo po tym nan ha to wcale nie mógł zrobić kupki. A to uczulenie to chyba miał z tego płynu do kapieli co tak miał dobrze po nim spać Penaten bo jak go przestałam w nim kapac to zeszło.

Pozdrawiamy cioteczki;*
1477660681-1d1mld.jpeg
1477660703-1d1mld.jpeg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Taki slodki , a taki urwis i to chlop jak dąb :)

Dora mieso wieprzowe, indycze, kasza, ryz, ziemniaki, warzywa, owoce, dzem, szynka pod warinkiem ze domowa, ZERO slodyczy. Sporo tego no nie??

Życiowa no juz myslalam ze zaginalas w akcji, farbujesz i obcinasz??
Pociesze Cie, oprawki nowe beda:) nowy desing:)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Nadziejka to nasze chłopaki prawie tak samo. Igi 6.5 kg :)

Skąd body w paski? Piękne! Ja dzisiaj idę mojemu kupić trochę bo powyrastal.
Skok rozwojowy ma i cały dzień najchętniej by w bujaku spędził ale ja musze patrzeć. Nie mogę iść siku ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mówię do Z że trzeba wywalić tosi te naklejanki itp bo przebralam dziś ale jeszcze sporo tego zostało a on ze trzeba przebrać jeszcze raz i zostawić te fajniejsze dla ALICJI!
A ja do niego ze dla kogo? Więc stwierdził że teraz jego kolej wybierania imienia [emoji2]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia to bluzeczka jest mamy jeszcze taka podobna druga tez w paski tylko z kieszonka z jeansu.
Koleżanka wróciła z Anglii i kupiła mu bluzeczki takie bluzy dresy i w ogóle takie pierdoly . A druga dala nam kaske bo nie wiedziała co kupic;) może gdzieś na tym aliexpress można zamówić bo tam też są rzeczy angielskie chyba.
No ja to nie wiem Filip chyba będzie jak mój brat bo on ma 2 metry wzrostu i jest taki nabity. Tez ważył ponad 4 kg jak się urodzil a jak miał 3 miesiące to ważył 8.5 kg to ten jeszcze 2 nie ma i waży ponad 6 hehe. Boże żeby te kolki się tak szybko skończyły jak się zaczęły bo ja już nie mam siły go nosić a co dopiero później.

Życiowa właśnie jak będziesz robić włoski?

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Hej, ja jestem i czytalam rano i teraz, ale czasu brak i weny na pisanie. Jestem zmeczona, co tu duzo pisac...

Marysia, ja bym nie dala rady tyle sobie odmawiac. Dzielna jestes!

Zyciowa, pochwal sie co chcesz z wlosami zrobic.

Dora, wspolczuje szpitalnych przysmakow. Tak sie przeposcisz, ze jak juz wrocisz to moze apetyt wroci ;-)

Anka - Bardzo ladne imie Z zarzucil ;-)

Nadziejko, ale masz duzego synka :-) i jaki madry, mama sie poskarzyla wczoraj i dal pospac, zeby nie bylo :-)

Marysia, co stosowalas na te brwi, ze tak zeszlo ladnie? Ada chyba tez ma zaczatki na czoke i brwiach

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mówię do Z że trzeba wywalić tosi te naklejanki itp bo przebralam dziś ale jeszcze sporo tego zostało a on ze trzeba przebrać jeszcze raz i zostawić te fajniejsze dla ALICJI!
A ja do niego ze dla kogo? Więc stwierdził że teraz jego kolej

wybierania imienia [emoji2]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się Alicja podoba☺ Super ze strony męża ze o imieniu myśli i córkę obstawia. Może na usg najbliższym się dowiecie jaką płeć. Sama bym się zastanawiała nad tym imieniem ale u mnie w rodzinie są już dwie.

Hej, ja jestem i czytalam rano i teraz, ale czasu brak i weny na pisanie. Jestem zmeczona, co tu duzo pisac...

Marysia, ja bym nie dala rady tyle sobie odmawiac. Dzielna jestes!

Zyciowa, pochwal sie co chcesz z wlosami zrobic.

Dora, wspolczuje szpitalnych przysmakow. Tak sie przeposcisz, ze jak juz wrocisz to moze apetyt wroci ;-)

Anka - Bardzo ladne imie Z zarzucil ;-)

Nadziejko, ale masz duzego synka :-) i jaki madry, mama sie poskarzyla wczoraj i dal pospac, zeby nie bylo :-)

Marysia, co stosowalas na te brwi, ze tak zeszlo ladnie? Ada chyba tez ma zaczatki na czoke i brwiach

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Kochana pierw masc sterydowa bo u nas to na tle alergincznym bylo. Pozniej nawilzalam balsamem allerco.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Dziewczyny jak jest ból czy uczucie jak się te więzadła rozciągają.
Bo mnie coś o tego badania rano tak jakoś kluje z lewej strony. Coraz częstsze ten ból był i powiedziałam na wizycie lekarzowi i dostałam nospe i paracetamol. Jak mnie badali ucisnal to mocno zabolało. Mówi ze spokojnie nic złego się nie dzieje, ale wiecie ...

Do góry