reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia mam fisher price model chyba małpka, zaraz sprawdzę i potwierdzę.

Ja wczoraj się obkupilam ( dziecko ) w pepco. Kupiłam mu dwie pizamki i body tez 2 szt i rastopki właśnie i w tesco węża na wózek i kostkę sensoryczna do zawieszenia bo zaczął się interesować zabawkami. Jak mu kostkę zawiesilam to mało mu oczy nie wylazly hehe

Alicja to przepiękne imię, Z ma dobry gust.

Życiowa super ! Mnie korci krótka fryzura. Taka z pazurem. Ale przy nadwadze taki stajl nie pasuje.

Mam zmartwienie. Wczoraj wieczorem Igiemu wylazlo coś na szyi. To nie krostki bo nie czuć pod palcem, setki małych kropek na klatce szyi i ramieniu. Nie mam pojęcia co to. Do szpitala nie pojadę bo mnie wysmieja. Jak nie zejdzie do wtorku to pójdę. Wygląda trochę jak otarcie ale nie sądzę żeby to było to.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak , to malpka.

W ogóle to Ignaś mi przesypia druga noc z rzędu. Ja teraz jeszcze czekam aż wstanie chłopak i łaskawie zje . Woda zagotowana a on kima dalej.
1477714403-1d1mld.jpeg
1477714423-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, moj Radek uwielbial tego misia kiedys :-)

Ja kupie woombie chyba, ale z polskiej firmy. Ada terroryzuje, plytko spi, caly czas wydaje jakies odglosy, nawet smoczkiem gardzi.
Tak w ogole jak jej nie przejdzie cyckowanie co 40 min do konca roku to ja przechodze calkowicie na mm - o ile wytrzymam do konca roku.
M. w poniedzialek wraca do pracy

Marysiu, Radek ok. Cieszy sie z siostry, jest dla niej mily, glaszcze, caluje. :-)

Kasia, dziekuje, a ten komplement to nie dla Zyciowej? :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie no Maysiu on w dzień ani parę nocy w tyg nie ma problemów z brzuchem tylko jak go kolka złapie o wtedy nie ma spania. Bo dzisiaj znowu przespal całą noc. To jakby było coś innego niż kolki z mleka na przykład albo coś to by był codziennie

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Co to to woombie?? Bo nazwe słyszałam.

U nas dzis straszna wichura, ale do miasta na chwilę wyjde bo Filip jux glupieje od siedzenia w domu.

Amelka :* 38tc
cc 8.11

India no fakt to miał być komplement dla Życiowej ale pomyliłam się może dlatego,że Ty też ostatnio dodawałaś zdjęcie :)
Tak się zastanawiam bo mam możliwość kupić sobie taniej pampersy te na początek z biedronki Dady . One są 2-5 kg. Ile można zużyć takich pampersów na początku? Nie chce też kupować dużo bo jak się okaże,że Mała będzie mieć uczulenie czy coś to szkoda. Jak myślicie?

Kasia ja mam na początek jedna paczke 1 i jedna 2 no bo to zawsze mozna dokupic. No ale skoro masz okazje taniejj to hmm sama nie wiem bo słyszałam o uczuleniach na dady ale bardzo rzadko znów.

Amelka :* 38tc
cc 8.11

reklama
Kasia a dużo taniej? Bo ja bardzo szybko przeszłam na 2 chyba tych 1 to wykorzystalam 3-4 paczki. Ale np moja sąsiadka używała z dwa miesiące 1 bo maluch urodził się mniejszy niż planowali.
Jak jest duża różnica w cenie to możesz kupić kilka paczek

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry